Thursday, February 26, 2009

Tagged by Oyen@Orange@aurora@Ramizah~*

Walopon agak bosan n chokichoki sgt bz skrg ni tp sbb nantok wat je la hoho

WHOEVER GETS TAGGED HAS TO WRITE 10 THINGS ABOUT THE PERSON WHO TAGGED HIM/HER.

1. Oyen ni name die Ramizah binti Ramli. lol bosan fakta petame :p

2. Die ni org ckp kmbr aku..xtau mne yg sme..tp klo korg kompius sng je nk beza kan..oyen kurus n comel je..aku plak gemok n xcomel haha (boleh refer gambar yg bwh ni~)

3. Die ckp laju mcm aku gak..kami slalu berlumbe2 untuk bercakap =_="

4. Die SINGLE! promote kejap: kepada sesape bekulit putih, hensem, bekaca mata (bonus), kayo, jgn manje2 sgt, pandai (bonus), baik semestinya..atau pndek kate hot guy di lua sne sila lah mengambil borang di kaunter bdekatan. sekian terima kasih

5. Daya ingatan die agak kuat..so bab menghapal bagi je kt die..

6. Die alergik kat objek bebulu so peringatan kpd mereka yg ingin bagi hadiah tedi bear, sila kasi yg tiada bulu ye! hehe

7. Die memang pantas dlm segala hal. Buat asignment, makan, mandi, bsh baju, besiap untuk kuar, type chating haha. mmg laju zuppp~ xsmpi 2 mnit

8. Die fast learning..learning psl ape? biarlah rasia kui2 ;p

9. Die sdg memendam prasaan kpd sseorg whaha tut tut

10. Lagi2..die suke bkawan..die ade rmaiii~ kwn~ kwn je, xlebeh tau! (ala-ala Sally dlm Geng)

xckup 10 ni..klo 100 pon aku boleh tulis psl die hihi..sape aku nak tag?? hurm..xkesa la spe nk tulis tulisla..xnak pon xpe ^_^

Read more...

Sunday, February 22, 2009

Rahsia Tarikh Lahir~*

Salam semua~* Ni satu lagi info yg mcm besh chokichoki dpt dari intenet~* Selamat mencuba~* MyEm0.com

Dipetik dari
"Tip Mengenal Diri Sendiri Melalui Tarikh Lahir oleh Dr.Fadzilah Kamsah".

1. Pemimpin
2. Lembut
3. Kemas (Cerewet)
4. Rajin
5. Boleh berbincang
6. Angin
7. Patuh
8. Bisnes
9. Glamour

Contoh:

  • Tarikh Lahir Chokichoki ialah 15 08 1987

1 + 5 = 6
Maka kotak pertama adalah 6..

  • Kemudian campurkan kesemua nombor..
1 + 5 + 0 + 8 + 1 + 9 + 8 + 7 = 39

Kemudian hasil campur yang lebih dari 9 akan dicampur lagi seperti:

3 + 9 = 12
1 + 2 = 3

Maka kotak kedua adalah 3..
  • Selepas itu kotak pertama akan dicampur ngan kotak kedua
6+ 3 = 9
Maka kotak ketiga ialah 9..

Hasilnya..

  • 6: Angin - ades.. tekene dgn tepat dan jitu MyEm0.com
  • 3: Kemas (cerewet) - kemas mengikut angin lol. huhu sy mmg cerewet dr sgala segi isk..MyEm0.com
  • 9: Glamour - wow~ ni mcm xbtol je. mcm xramai je knal chokichoki ni sape. so jgn pcaye sgtla yang atas 2. tipu nih haha MyEm0.com

Maka anda sudah cerminkan diri anda, mungkin sifat-sifat ini ada dalam
diri anda dan mana tahu mungkin suatu hari nanti dengan sifat ini anda
akan menjadi seorang yang berguna..

Korang lak camne?~

MyEm0.com

Read more...

Friday, February 20, 2009

Alhamdulillah..~

Alhamdulillah..aku besyukur padaMu ya Allah..
Terlalu banyak nikmat yg Kau berikan pada aku..tidak terkira tidak ternilai..
dan bila aku terleka dengan nikmat2 Mu, Kau turunkan ujian untuk aku agar aku kembali sedar..dan kembali dekat padaMu..

Dan kini Kau beri kembali nikmat2 yang lebih bererti buatku..kasihnya Kau pada hambaMu yang hina ini..malunya aku padaMu yaAllah..

yaAllah
tanamkan lah rasa cinta aku padaMu..
tanamkan lah rasa cinta aku pada PesuruhMu..
tanamkanlah rasa cinta aku pada ibu bapa ku berpaksikan cinta aku padaMu..
tanamkanlah rasa cinta aku pada keluarga ku berpaksikan cinta aku padaMu..
tanamkanlah rasa cinta aku pada sahabat-sahabat ku berpaksikan cinta aku padaMu..
tanamkanlah rasa cinta aku pada saudara seIslam berpaksikan cinta aku padaMu..

mungkin doa ini hanya dipetik dari kata2 penceramah ustazah Siti Norbaiyah..tp doa ni amat bererti buatku..
Pelihara lah nikmat cinta ini..semoga ia terus berkekalan sampai bila-bila..

Amin.

Read more...

Thursday, February 19, 2009

Tagged by Gie~*

1. Go to your photo folder in your computer
2. Go to the 6th folder of photos
3. Go to the 6th picture in that folder
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.


Ade dlm folder gambar2 yg telah diedit menggunekan photoshop..
Ni gamba chokichoki dan orange yang telah diedit~
lala

Org yg menjadi mangsa?
1.Nurel
2.Aza

Read more...

Sunday, February 15, 2009

Wait for you...


Wait For You - Kyla Music Code


I never felt nothing in the world like this before
Now I'm missing you and I'm wishing you would come back through my door
Why did you have to go?
You could have let me know; so now I'm all alone
Boy you could have stayed but you wouldn't give me a chance
With you not around it's a little bit more than I can stand
And all my tears they keep runnin' down my face
Why did you turn away?

So why does your pride make you run and hide
Are you that afraid of me?
But I know it's a lie what you keep inside
This is not how you want it to be

So baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you
If you think I'm fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do
I'll wait for you

Been a long time since you called me
(How could you forget about me)
You gotta be feeling crazy
How can you walk away
(When) Everything stays the same
I just can't do it baby

What will it take to make you come back
Boy I told you what it is and it just ain't like that
Why can't you look at me?
You're still in love with me
Don't leave me crying

Baby why can't we just start all over again
Get it back to the way it was
If you give me a chance I can love you right
But you're telling me it won't be enough

So baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you
If you think I'm fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do
I'll wait for you

So why does your pride make you run and hide
Are you that afraid of me?
But I know it's a lie what you're keeping inside
That is not how you want it to be

Baby I will wait for you
Baby I will wait for you
If it's the last thing I do

Baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you
If you think I'm fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do
I'll wait for you
I'll be waiting...

Read more...

Wednesday, February 11, 2009

Yey beg baru~*

Tadi jalan2 ngan Gie,Adah,Miza n Elly g Alamanda..main reason nak jln2 n nak mkn A&W je..sbab tbe2 aku tingin fastfood..
tp tgh jalan2 2..terjmpe 1 beg yg sgt comell!..n agak mhl~ tp aku beli je..tnpe befikir pjg..slalunye kalo bende mhl2 ni mesti aku fikir byk kali..tp ntahla..maybe nak menggembirakan hati yg lara ni cewah! aku pon beli je..hoho..

ni la beg die -->



Brand : Lovely Home
Price : RM45 (before tawar2 RM49)
Location : Alamanda
Speciality : Made from Lovely Home Comforter (soft,comfort n easy to wash)

Read more...

Tuesday, February 10, 2009

Hari Selasa yang sangat lame...

deleted for some reasons.

Read more...

Sunday, February 08, 2009

Die dah pergi..

post deleted for some reasons.

Read more...

Monday, February 02, 2009

A busy week come again~*

Monday : Submit Comsys take home quiz & PCI Asignment
Tuesday: DSP Quiz & Swimming
Wednesday:
Thursday: DSP Quiz again!, Submit Lab report, COMSYS MIDTERM TEST! & Meeting PPI
Friday : Lagi-lagi Meeting PPI, Talk Power Syst
Saturday : CIDB Talk & Community Service (How can I be at 2 place on the same time?)
Sunday : J-Card Day - Yes!

but then i still have time for this

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top