Sunday, May 31, 2009

Syurga Cinta~*

At last CC dapat gak tgok crite Syurga Cinta..
Cerita yg banyak memberikan pengajaran buat kite..
Walaupun jalan cerita agak common tp boleh buat orang insaf (sedih2 smpi mnangis tu :p)
gabungan Awal Ashaari & Heliza sgt sesuai..tmbah dgan haziq yg comel.
besh laa. CC kasi 5 over 5 stars! :p hehe..


Crite ni bekenaan Am(Awal) yg sosial sgt, die bet dengan kwn2 die nak usya Syuhada(Heliza), sorang cikgu yg alim2 (xde la alim sgt kot xpki stokin :p )
tapi die jatuh ati plak..
nak lebih sile tgok sendiri baru besh hihi

ade beberape quotes yang sgt besh dalam cite ni yang CC nak share :~

"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"
-Syuhada


"Apa yang awak buat kalau orang yang awak sayang melukakan hati awak?"-Am
"Saya akan redha dan terima segalanya..walaupun ia melukakan..tapi saya bersyukur dia pernah hadir dalam hidup saya walaupun seketika..."-Syuhada

"Cinta saya adalah untuk orang yang benar-benar ikhlas mencintai saya bukan untuk dipersendakan"-Syuhada

"Jodoh kita telah ditentukan oleh Tuhan
Kita sebagai hamba-NYA perlu berusaha dan bertawakal
Agar mendapat jodoh yang disengani oleh ALLAH
Insyallah..."-Syuhada



Jodoh terbahagi kepada 3...
Jodoh dari syaitan-Kamu berjumpa dan bercinta, lantas berpegangan tangan dan akhirnya Syuhada mengandung, baru kamu berkahwin.
Jodoh dari Jin
-Kamu menyukai Syuhada tetapi Syuhada tidak, kamu sihirkan dia dan kamu berkahwin.
Jodoh dari ALLAH-Kamu berjumpa, bertentangan mata lantas menusuk ke hati, kamu meminang Syuhada, dan Syuhada menerimanya, kamu berkahwin dan berkekalan. Inilah yang dinamakan Syurga Cinta....



sekian wasalam~ ^_^

Read more...

Saturday, May 30, 2009

Bowling~*

Tadi ade bowling friendly match TNB-ES & POWER TECH kat Mid Valley.
CC join gak..walaupun xreti maen
seperti yg dijangke, CC bjaye mnjadi juara! juara longkang! yey! :P
tapi 2 kali strike tau heheee :p
Beshla maen kat mid valley..mcm dlm disko plak die wat lampu2. wat org lagi nervous time nak baling haha
smpi tecabut kuku ibu jari CC lol. gle smgt baling boling =_="

tapi ade 1 bende paling besh..
ade lucky draw..dpt voucher Jaya Jusco..tempat ke 20 hingge tempat pertama..
CC xdpt satu tmpt pon huhu..tmpat pertama Kak Wati :)

tapi tibe2 je CC rase mcm mnang tmpt ke 2 je sbab tibe2 CC ade rm50 voucher JJ hehe..
thanks to Abg Azreen, En, Saipol, Abg Mad, En. Khairil sbab dgn baek atinye kasi CC voucher diorang kat CC (dorang ckp stakat rm10/20 dorang xnak heheh)
hihi..besh sangat!
leh la esok shoping bag kat JJ..(asik kene perli beg bulu je kan :p)

Im so happy sha la la..sha la la in the morning~ :P

Read more...

Wednesday, May 27, 2009

Panggilan hangit~*

Sekarang nih tiap2 pagi dengar panggilan hangit
selalu sampai dala kol 710-715 am..
lepak2 jap dalam kete..dalam kol 720 am, ade la panggilan hangit..
ade yang ulang je..

lawak gle. leh wat CC tsengih sorang2 dalam kete :p

pagi tadi kot..ke semalam (kompius banyak sgt haha), pasal sorang anak perempuan kene kan panggilan hangit kat mak die
mak die ni x bekenan kat bf die..
so die nak kenekan mak die, konon2 bf die call cakap nak hantar rombongan minang.
lol. CC rase, dak ni saje nak tau reaksi mak die kohkoh
lebih kurang mcm ni la dialog antare mak die ngan fbi

fbi : Salam makcik. saye mr.x bf anak makcik 2..

mak: ha..nape nak ckp ngan makcik plak

fbi: makcik ni apsal macam x suke je dengan saye?? ape salah saye makcik

mak: yola, da ko bekasar2 aritu...makcik xsuke orang yang cakap kasar2 ni

fbi: xdela makcik..saye ni panas baran sikit, kadang2 xsabar dibuatnye

mak: 2 yang makcik xsuke tu

fbi: kadang2 kalo dah marah sangat, tangan pon sy angkat makcik (lol kalau btol xde nye nak ngaku haha)

mak: ha kang ko lempang si minah (bukan name sbenar) anak aku tu

fbi: xdela makcik, saye memang nak berubah demi minah..saye sebenarnye nak masuk minang

mak: ko bincang la dengan pakcik. makcik serahkan je pd pakcik

fbi: ala makcik, sy nak bincang sikit dengan makcik sebelum masuk minang. kalau boleh hantaran dalam 2, 3 ribu dah la

mak: aik blom ape2 lagi ko da mintak diskaun? (whaha lwk gle part ni)

fbi: xde la makcik, saye bkan mampu pon. gaji kecik je

mak: ko bincangla ngan pakcik. makcik xnak buat ape2 keputusan lagi

fbi: xdela..sy nak bajet ni makcik..xnak la mahal2 ye makcik

mak: maksimum bape ko leh kasi?

fbi: dalam 5 ribu je lah boleh..tu pun 2 ribu gune duet saye..yang laen saye pinjam la sape2 (nangis mak yg dpt menantu mcm nih)

mak: ko nih. makcik nak jumpe ko kat mane ha

fbi: makcik nak jumpe saye? mehla datang ke stesen radio hot.fm nih

mak: aa? ko jangan buat lawak. makcik da menyampah ni

fbi: btolla makcik. saye fbi dr hot fm

mak: aku xpcaye lah. mane fafau? makcik nak dengar suare die

fbi: fafau2 meh sini makcik ni xpecaye

fafau: haluu..farah fauzana in the house. btolla makcik ni hot.fm

fbi + fafau : makcik..anda tekene panggilan hangitttttt

mak: waaaaaaaaaaaaaaaaa (matila anak die japgi haha)


hehe..maybe ade yang tetinggal or CC terubah2..tapi overall panggilan die camnila..
besh2 dengar org terkene..kalau diri sendiri terkene mmg mati le org yg kenekan 2 kan hihi

p/s : cte2 pasal kawin ni..baru td mak tibe2 tanye, ade bf ke x? lol..tanye balik, nape mak tanye camtu..mak CC ckp sebab die da tua..so die risau kalau xde sape dpt jage CC...:( hanya Allah yg tahu betapa sedih hati ini bile mak cakap macam tu..tp CC jwb dengan gelak ktawe "ala DR. Mahathir da 80 thun hidup lagi. mak ngan abah mesti lagi lame hidup"....Ya Allah..panjangkan lah umur ibu bapa ku...

Read more...

Tuesday, May 26, 2009

CC is Here~*

Sekarang nih xnak bahasekan diri chokichoki dah..pasal panjang sangat..nak type chokichoki dekat 8 jam blom lagi nak membebel2 lagi kan hihi :P
so nak pendekkan jadik CC :p haha gedik x lala (cc dd, eh mcm sesuai je hihi :p)
so from today, CC stands for Chokichoki ^_^

Hurm..pasal industri training..xde pape yang menarik nak cite lagi..melainkan ari sabtu ni ade tournament bowling..CC masuk hoho..
xreti pon maen bowling..
baru weekend aritu testing maen festime..tapi ade skali strike tau!! wahahahaha (ktawe bangge astaghfirullahalazim :p)
tapi xpelah kan..join je la. xlame je lagi dengan diorg ^_^

Haa..yang pasal post before ni, CC suruh korang letak link jangan name penuh CC tu..sebab ade rakan kerja yang telah berjaya menemui blog CC ni :p :p
waa..malu lak..xtau nape malu..tapi malu jugak..kalau korang, korang malu x? hehe

so sape2 rakan kerja tnb-es yang dah bjaye menemui blog ni, baek ngaku! (dengan suare tegas :p) wat mase ni dah tau 2 org..
adeh..segan plak..slambe jela ek..lalala~

act, CC tgh besedih hati ni tapi wat2 xsedih..sbab penat dah sedih2 ni..
knapekah hidupku diselubungi dengan kesedihan je manjang...
kalau deselubungi dengan misteri ke besh gak. adventurous ckit

oklah. babai. assalammualaikum all my pren~

Read more...

Charity is Unity 2~*


Ahad yang lalu, chokichoki dan rakan2 SIFE telah menjayakan program Charity is Unity 2 dekat Taman Tasik Titiwangsa...
Kali ni, chokichoki xde tolong ape2 pon..just datang n diberi tugas jage Bouncing World nye wall climbing..penat gak menjerit kat budak2 ni haih~
Tahun lepas pon ade gak Charity is Unity kat Titiwangsa gak..
Tapi lagi havoc kot..tapi kali ni punye pon besh..congrates to the committee yg tlah menjayekan program kali ni ^__^

p/s: wat kawan2 blog yang letak link blog chokichoki..thanks so much..tapi chokichoki nak mintak tolong korang letak link dengan nama chokichoki or rina je..xya la name penuh2..leh x..hoho..da kantoi ngan ramai orang..sebab bile dorang search name penuh, terus kluar link2 korang hehe..

Read more...

Wednesday, May 20, 2009

Update pendek2~* =p

  • Tukar department

Seperti yg dijadualkan..minggu ni chokichoki masuk department solar hybrid..
Mase roll call ari isnin hari tu, En. Kamal suruh chokichoki cerita pasal Power Quality..
Pastu chokichoki ceritala ckit..(chokichoki ingat nak amik subjek power quality nanti..sng ckit sbab da tau kan)
Pastu En. Rahimudin bos tnb es membenarkan chokichoki claim if g outstation.
die cakap sebab chokichoki scholar so die kasi can la hehehe..tenkyu en rahim ^_^

  • Outstation ke Gerik
Ari fes kat solar (ari isnin), chokichoki da kene g Gerik..dapat je persetujuan dr En. Rahim, terus chokichoki g Gerik..sampai arini (ari rabu)
kat department solar ni, if x pegi site xleh blaja...site pulak jauh2..
salah satu stesen solar tnb kat Gerik..stesen ni supply electric kat org asli kat gerik..
penat gle nak masuk hutan..dkat sejam lebeh melantun2 dalam Hilux (pacuan 4 roda) :p
tapi beshlaa..pengalaman yg susah nk dpt n valueable for me..

pastu kene tinggal hotel kat Gerik sorang2..cuak siot malam pertama duduk hotel sorang2..kalah perasaan cuak malam pertama untuk pengantin whaha :p
tapi malam ke2 da x takut hehe

  • Visiting supervisor
yey dapat Puan Yasmin!~ Senang ckit dapat lecturer yang baek dengan kite n kenal kite..pastu perempuan Melayu lak..snangnye dalam hati~ :p

  • Report
Ok..byk report nak kene wat..department PQ nak tgok report ttg PQ..adeh..pengsan



Ok tu je.pnat nak tdo sekian.wasalam~

Read more...

Sunday, May 17, 2009

Selamat Hari Guru~*


Lambat sehari tapi nak wish jugak.

Selamat Hari Guru buat semua guru-guru yang pernah mendidik chokichoki..
dari chokichoki kat Tadika Anisa..
Kemudian sekolah rendah di MGS 2 Brickfields dan bersekolah agama di SRA Kg Limau & Pantai Dalam..
Pastu Masuk SMA Kuala Lumpur 2 weeks..transfer 2 MRSM Kuala Klawang..
sambung plak kat MRSM Jasin..
Dan sekarang kat UNITEN Putrajaya..
Tak lupe cikgu2 time tuisyen, cikgu memandu, ustazah ajar ngaji..
dan2 sape2 lah yg pernah mendidik diri ini..

Jutaan Terima Kasih Chokichoki ucapkan..

Buat guru di seluruh dunia...
Jasamu sentiasa dikenang.
Tiada ternilai dek harta.
Walau pun selautan dunia.
Hanya Allah yang dapat membalas segala
Di dunia
Jua di akhirat sana...

Read more...

Thursday, May 14, 2009

Sakit Kaki~*

Adoyai..saket btol kaki..nak duduk pn sakit, nak jalan pun sakit..tido je xsakit hehe
Dah mcm orang tua =_="

Lately ni, banyak pergi site..
so asyik berjalan n bediri je buat keje. tp besh2..x duduk termenung dah hehe
Pastu mcm2 jenis pakaian safety yg chokichoki pakai..setiap company ade safety code diorang yg perlu ktorang patuhi cewah :p
ade tangkap gmbar tapi xde cable plak nak transfer g laptop :p

Lepas tu..dah 2 ari chokichoki pergi jogging kat tasik tepi wisma tnb 2.
besar tasik die. siap ade open gym lagi.yg besh nye ramai orang yg besenam :)
mule2 chokichoki warm up kat gym, lepas tu jogging round tasik 2x,
last skali sauna dalam kereta a.k.a xbukak aircond time balik umah :p :p

Chokichoki kan asik makan je.free lak tu..
rase2 bleh kire dengan jari je sepanjang kat tnb-es ni chokichoki beli makanan gune duet sendiri..huhu..
bukan chokichoki mintak pun..tp dipakse untuk diblanje hehe..
kdg2 tu makan free sbab g wat keje kat company2 luar..so company tu bagi mkn free..
baek btol org2 kat tnb-es kan..alhamdulillah..tau2 je chokichoki tengah sengkek ni..(da le tadi beg tangan ngan kasut tecabut! dalam mase seari je due2 tecabut T.T)
InsyaAllah chokichoki x akan lpe jase baek kwan2 dekat tnb-es ^_^

So chokichoki xnakle gemuk plak.
oleh sebab susah btol nak resist makanan2 yang sedap2 n free tu, chokichoki kene la besukan hehe..
kalau xdapat turun pun, atleast maintain la :P

satu lagi sebab nak tingkatkan stamina..wat keje engineer ni bukan senang.
kene berade kat tmpt2 panas, kene berdiri n berjalan laju. semput gak le rase cam nak bgolek2 je

And the last reason, sebab chokichoki suke bersukan..Ble kuar peluh tu rase puas~ hehe
Lagipun bace blog Azrie, rase jeles plak die siap ade fitness guide time intern hoho

ari sabtu ni last chokichoki bersama dengan department PQ, then masuk solar plak~
sedih sbab meninggalkan pq
gembira sbab masuk solar
kre seimbang la hehe

tapi ari sabtu ni KERJA!! WAA! dekat nak 2 minggu xcuti2 =_="
workaholic i skarang u. kalah Paan T.T

Read more...

Tuesday, May 12, 2009

Kenangan di PD~* | version 2 |

Yey dah dapat gambar!~
Credit 2 abg sob. thanks bro ^_^

Chokichoki g PD 9-11 May untuk ISO..satu ofis pegi..
Xya pegi pun xpe sebenarnye...tapi chokichoki yang nak pergi..
Satu pejabat kot pegi..xnakle kene tggal hehe :p

And I think I made a right decision ^_^
Ni sdikit dari gambar2 yg chokichoki nak share..
(malas nak upload byk2 intenet lmbab :p)


suasana busy di dewan..masing2 sibuk berbincang~ (chokichoki ade terselit ckit hehe)

duduk bersama dengan bos2 chokichoki yg sporting~*

Ni Abg Amat..suke wat lawak hehe

Ni Bro Sob the "cameraman" hehe..
tu chokichoki sedang menikmati makanan nyum2
da le 6 kali sehari makan..lepas tu buffet lak 2..
penuh 1 pinggan dengan lauk mcm2 jenis..blum lagi kueh n pencuci mulut hehe
chokichoki suda gmok yey~ :p

Dari <-- kak siti, kak wati, kak ita, chokichoki, kak mun and kak liza depan kolam renang..cayang kakak2 ku~ :D Sambut Happy Mothers Day..
Epi mothers day 2 akak2 chokichoki..(rindu kat mak time ni hehe)

Sambut Besday bulan 4 and bulan 5!
Dari <-- Abg Rusydi, En. Dzainul, En. Khalil, En. Nizam, Wak, En. Anuar and aa xknal lagi hehe :p Tgh wat keje ngan pzam yg tgh control macho hehe

Ni ngan kak wati tecayang n Nazreen

Yey! Iso BESH!!

hehe..2 jela.. byk lagi sbnrnye..tp mls nak upload sume
nanti kalo rajin chokichoki upload kat friendster..

Tapi ade byk lagi scene2 yg xdpt ditangkap gambar..sebab xde camera kan..
ni pun numpang je..
beshla..ade g swim, mnari poco2, karaoke..mcm2 le.
sgt beshhh!~
hehe..
sekian saje cerita dr pd..bye2

Read more...

Monday, May 11, 2009

Kenangan di PD~*

Baru balik..pnat2 tp besh gakla..dpt new experience.
nak cite tp xbesh cite tanpe gambar..

so will be updated soon~ :p

Read more...

Friday, May 08, 2009

2 cerita~

Ok nak membebel psl 2 tjok 2 cerita~ lame da xupdet blog. bagila chokichoki chance nak type pjg2 hehe..

Selamat Hari Ibu~

Sempena ari ibu ni, chokichoki nak cerita tentang ibu chokichoki yang bernama Zurina bt. Che Abu Bakar. Chokichoki panggil ibu chokichoki dengan panggilan Mak~
Mak chokichoki adalah sorang ibu yg pling besh di alam semesta hehe (mestila anak ckp mak die pling besh kan hihi)
Mak sorang yg penyayang, tabah, sabar, kuat, baik, pandai masak, pandai hias umah, pandai, comel, dan smua sifat2 mahmudah yg ade la hihi
Dalam hidup Mak byk cabaran dan dugaan yg Mak terpaksa tempuhi..
Chokichoki rasa chokichoki pon xsekuat Mak..

ya Allah..
Kau sayangilah Mak sebagaimana dia menyayangi aku semasa aku kecil2 dahulu..
Kau lindungilah Mak dari segala bencana dunia dan akhirat..
Berikanlah Mak kebahagian dunia dan akhirat..
Panjangkan lah umurnya yaAllah..

Mak..
Lia sayang Mak sangat2..
Selamat Hari ibu Mak..
^_^

Industri Training~

lame gle xupdet kan hehe
malas la nak type..
bz2 hihi :P
lagipun xde ape sangat..same je mcm post before..
g site dkat2, lab test, audit, tmenung, g fly kua, mkn free dan seangkatan dgnnye..

tp arini laen ckit
arini ade Big Cleaning Day(BCD) n Pot Luck Day(PLD)..
sempena ISO ni, ofis mates wat BCD untuk mencantikkan ofis..
so tadi dorang bertungkus lumus la..
tp chokichoki ikut mini hydro team g wat transformer test kat Nilai..
Balik2 tgh hari da dekat nak siap hehe..

PLD lak ktorang buat mcm, setiap department kene sediakan makanan sama ada utk brekfas,lunch n mnum ptg..
so tadi chokichoki blanje kuih karipap untuk brekfast..sje je..dorang banyak blanje n tolong chokichoki kan :)

Macam2 la makanan..memang kyg giler..ntah2 arini je da naek 4 kg haha gmok2 :p
camne nak kurus ni adoyai!
da la esok pegi PD makan free 6 kali sehari!
huaa :p hehe

esok g PD untuk ISO..satu pejabat pegi..sampai isnin..nanti chokichoki cerita isnin 2..
hehe..2 jela..pnat type..

nexweek mcm lagi besh je hihi..xsabar..nant chokichoki cerita gak..
Bye~ ^_^
Assalammulaikum.

Read more...

Tuesday, May 05, 2009

Pergi..

Lagu ni sangat besh!
First time chokichoki dengar sampai menitis air mate tu..
feeling jgn x feeling hehe..
Jom Layan~

Pergi
Aizat
Ost Talentime




Sayu terpisah
hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
berhembus angin rindu
begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu
hujan lebat mencurah kini
bagaikan tiada henti
kaulah laguku kau irama terindah
tak lagi kudengari
kau pergi..
pergi..
sepi tanpa kata
terdiam dan kaku tak daya kau kulupa
apa pun kata mereka
biarkan kenangan berbunga di ranting usia

Read more...

Monday, May 04, 2009

5th week~*

Cepatkan mase berlalu~ lg 2 mggu chokichoki kene masuk department solar..
kene tggal department pq..adeh..sedih..sbab da rapat dengan kawan2 pq..

ok xnak sedih lagi. lagi 2 mggu lagi :p

Setiap ari isnin kat tnb-es ade roll call..mcm kat skolah2 dulu..
dimulekan dgn tazkirah ringkas (gilir2)
kemudian ucapan boss n kmudian announcements
last skali berbincang2 la mengenai ape2 perkara termasuklah ketidak puasan hati pekerja2..
bagus roll call ni..yela..leh trus sound boss hohoho
tapi smenjak duduk uniten da lame x rollcall so chokichoki rase nak pengsan ble bediri 10 mnit :p

pastu ade meeting department..sebulan skali meeting department ni..macam2 la bincang. malas nak type :p
meeting smpi makan tgh hari.

lunch seperti biase..mestii ade org nak blanje hihi (abes punah diet i :p)
makan aym golek ngan tomyam seafood n sayur kailan nyum2 menyelerakan~ hehehee

lepas tu smbung kerja audit..aritu kulim kali ni melake plak..
lepas tu blik~~*

anyway..ari jumaat ni ade big cleaning day ngan pot luck day..
so chokichoki ingat nak blanje sejenis kuih untuk brekfast..
nak beli ape ye..hurm~~ke nak buat? =.=

Read more...

Friday, May 01, 2009

Tension!

Tension nyee!! tgok sume orang turun berat badan! konon2 stress sebab kerja.
tapi nape chokichoki xturun berat badan pon!! hukhuk.
kene diet pasni. diet diet! :(

tibe tibe emo :p

Tadi chokichoki search tentang sifat dan jenis darah..tapi jumpe pilih makanan ikut jenis darah gak.
sifat2 macam dah biase sangat..so chokichoki share makanan ikut jenis darah je la.
mane tau leh dipraktikkan :p


Memilih Makanan mengikut Jenis Darah
sumber: http://site.100percentnutrisyen.com (MAHADI BIN ARIFIN, R Ph)

Adalah diperhatikan bahawa tindakbalas jenis darah terhadap/kepada tekanan (stess) mempengaruhi fungsi hormon thyroid pada peringkat selular. Tahap atau amaun hormon ini sangat kritikal bagi menyenggara tahap lemak badan.


Jenis A dan AB adalah dua kumpulan yang tahan dengan diet vegan; vegetarian.

Struktur protin pengalihlectin, diketahui terdapat dalam makanan, mempunyai tindakbalas spesifik dalam sel-sel, tisu-tisu dan sistem imun bergantung pada jenis darah.


Oleh demikian adalah disyorkan:


Jenis O : mengambil lebih protin dari sumber haiwan; focus dalam menangani dan menguruskan perasaan marah; mengambil bahagian dalam riadah berat; mengawal tabiat melawan.


Jenis A : mengambil makanan dari sumber sayur dan ulam; menumpukan menguruskan tekanan (stress); melibatkan riadah ringan bagi menangani stress; rehat antara tugasan harian bagi mendapat tumpuan kerja/tugas.


Jenis B : pelbagaikan diet; tumpukan kepada minda yang kreatif; melibatkan dalam meditasi bagi menangani stress; elakkan tindakbalas emosi berlebihan.


Jenis AB: Makan sedikit tetapi lebih kerap; tumpukan dalam membaikkan kecenderungan spiritual; riadah ringkas tetapi berulang-ulang dalam sehari bagi mendapatkan tenaga; elakkan berperasaan diasingkan.


Walaupun bunyi seolah-olah ‘alchemy’ dan ‘anecdotal’ pemerhatian yang teliti dan masa yang lama telah dilibatkan bagi merumuskan syor di atas.

Diet mengikut jenis darah telah diamalkan ramai guru-guru seni mempertahandiri, ‘martial arts, di Jepun China dan eropah, juara-juara tinju, pro bola keranjang, pro sepakbola dan athelit.

Kajian lebih lama akan membuahkan rumusan lebih saintifik bagi digunakan secara rasional dalam perubatan.

Pada sudut perubatan functional, tiada halangan kembali kepada alam semuladijadikan untuk mendapatkan tahap kesihatan yang lebih baik.


*chokichoki darah AB..pasni nak makan sikit2 je la tp kerap..pstu eksesais ringkas ulang2. chaiyo2! :p

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top