Friday, July 31, 2009

Yey~* New Camera~*


Yey~* Akhirnya CC dah ada camera!! hehee xD
Camera yang sangattt comel!! dan yang penting PINK!

Mula2 ingat g Mines nak survey je dulu..ingat nak beli kat PC Fair..
tapi tibe2 rasa nak beli je. PC Fair ramai sangat orang la. lagipun xtentu nak g ke tak..

Jenama Samsung ES55 ..Harga camera ni RM499..org cina tu cakap, harga sebenar RM699 tapi sekarang tengah promotion..ntah la. boleh caya ke x..tapi untuk 10.2 MP dan berharga RM499 bolehla kan kan kan? hihi (CC memang nk yg under RM500 pn..mhl2 keje nanti beli la..)

Walaupun tebal sikit tapi dia PINK! :P and ringan. dan gambar die sgt cantik~ goyang2 pon boleh~ (stabilizer kot?) lepas tu ada function beauty shot, untuk nak nmpk cantik dalam camera hehe

Lepas tu dapat screen protector free, dapat memory card 2G, dapat lifetime member FOTOKEM - print gambar 20% and dapat kupon print gmbr free 14/40 keping valid staun.

Beshnyee..CC sangat hepi skarang rasa macam xpna dpt kamera lala..memang xpna ade kmera sendiri pon :p

lepas ni leh la letak gambar banyak2 kat blog kan :D :D

ok xleh shoping da. sem ni jimat! lala

Read more...

Thursday, July 30, 2009

J-Card Day~*

Besh btol ari ni memborong!~
tapi rushing sikitla..sebab ada kelas kan..
CC sorang je yang ada kelas sebenarnye! huhu.tapi sume orang kene ikut balik! haha :P

Hari ni ada Jusco Taman Equine J Card Members' Day.
Ape lagi, kami kaki2 coping memulakan langkah untuk pegi becoping la (nak gedik ckit, coping2 LOL)

Tepat pukul 10 pg, CC, Elly, Erien, Mun, Miza mula bertolak (dah macam karangan berbentuk laporan tahun 5 dah ni hihi)

Ingat ktorang awal.tapi sampai sana dah penuh gile parking..siap tepi2 jalan pun penuh. so ktorang tepaksala parking jauh gle dr JJ..kena jalan sikit.
Namun ia langsung x memutuskan semangat kami untuk berjuang..ok sudah merepek.

So hasil berpenat lelah pusing satu JJ, tolak menolak, tumbuk menumbuk, tembak 2 3 das (tipu)
CC telah berjaya menghabiskan duet sebnyak RM200 WAA daku sudah bankrupt!! hehe :P

so oleh kerana sudah bankrupt, CC nak la menunjuk sikit barang yang xseberapa yang CC beli nih. hahaha..okla okla. xmenunjuk, nak share je.kan sharing is kering.
(sori la kalo gambar blur, gune kamera hp vga jee..)


VJ jeans
same je yang mcm sekarang punya, tapi yang tu dah lusuh..
RM89.90 -- 70% discount --> RM26.97

VJ sportswear
Suar sukan dah lusuh gak. besela orang rajin sukan (ke pki duk umah ek hihi)
RM 69.90 --70% Discount --> RM 20.97

Jeans Studio
Saje.. lame xbeli t-shirt
RM35.00 -- 50% RM 17.50


POLO creations
Ni untuk Mak & Aunty yang tersayang..penat wo berebut.
beli time Happy Hour, Less byk lagi
Harap2 diorang suka..
RM 199.90 -- 80% --> RM 39.98

DURBAN slack
Dah beli untuk mak, harus beli untuk abah gak.
kang ade gak yang majuk hohoho.
Ingat nak beli baju melayu, tapi yang murah xlawa la..
yg mahal lari bajet..so pk punye pk, teringat seluar abah dah mcm buruk..
so beli la seluar ni..
RM129.90 -- 70% --> RM38.97

Karipap Sardin
haha. ni pon ada diskaun tadi, buy 5 free 1, so share dengan Elly dan Erien. sorang dpt 2
RM 1/ per karipap

+
beberapa barang wanita :p


Sekian saja pada hari ni. punyela rajin CC updet blog ni. proposal x siap2 lagi waa!!

tapi pape pon sangat besh dpt beli something untuk yang tersayang :)
bila la CC nak kerja n kaya ni..CC nak beli macam2 untuk diorang..hm..


ok jom marathon report proposal.

eh kejap. lupe lak nak gitau. info penting ini baru dimaklumkan tadi oleh kawan TNB-ES CC


T_T Confirm Bankrupt.





Read more...

Wednesday, July 29, 2009

Spontan~*


Di Channel Astro Warna.

Lawak gileerrrrrrrrrrrrr tv show ni!!
Memang gelak guling2 CC tgok cte ni.
sampai nanges2 ketawa :p

Ada Afdlin Shauki, Din Beramboi, Sharifah Shahirah, Azizan and sorang lagi host cina.
Pastu akan ada sorang artis jemputan.
Dalam TV show ni dorang akan maen macam2 game yg lawak gilee

CC xdla minat sgt host2 tu..ingat lawak bodo je
tapi ble start tgk 1 eps mmg klaka habisla
Credit to Kross kerana meng"supply" cite ni kat UNITEN.

Jom Layan~

Read more...

Again..

Again. I didn't sleep yet even dah kol 2 pg huhu..

Drink nescafe is really an effective way to stay up late at night.

Tadi dinner with my bestest frens, elly,miza & gie kat Sup Meletop (x boleh blah nama)
Elly beria ckp sedap. tapi tekak ku still mengatakan sup gearbox gak sedap :P hihi
Tp papepon thanks Ell bwk g sane dan blanje kami semua hihi

Kat Sup Meletop tu ade sorang abg waiter nih, macam bajet2 hensem sikit prangainye (tp muke not bad la kot?) mintak no phone dr Gie!!! uiyo!! haha - Jenal sila jeles :p

CC rasa hasil lirikan mata Gie + suara lunak "halal ye bang" masa x ckup singgit nak bayar td telah menggoda perasaan nya muahahaha ( gelak shaitonn sambil mengangkat2 kening ke arah Gie (macam mane tu?) )

So time nak balik tu, abg tu mintak no phone dr Gie, tapi dah tentu Gie xkasi kan.

Nak dipendek kan cerita, mase sampai rumah, CC nak minumla Nescafe ais CC tapau tadi, tetiba jumpa sekeping kertas dalam plastik nescafe CC, tertulis :

Man
017*655869

So, Gie sila miss call ye hahahahah :P

Read more...

Tuesday, July 28, 2009

At last~*

At last dapat gak update blog~*
Dah bersarang berkulat dah blog ni hehe..

banyak yang CC xtulis kat sini lagi..
nanti2 la..

sekarang pukul 2.54 am dah.
stay up konon2 wat proposal.
tapi dari pkul 9 stat sampai sekarang xsiap2 haha :p

besela..kejap2 tgok cte, kejap2 chat, kejap2 maen tenet. mane nak siap. lalala~

kla.nak tdo. xlarat dah.

Read more...

Tuesday, July 21, 2009

Sife Competition 2009 - The End

Adeh. keletihan. baru balik dari PWTC for Sife National Competition 2009..
CC tggal kat Grand Season dari ari Ahad.
Supporters je pon. x join report team pon. semangat x? :P

Alhamdulillah Sife Uniten dapat masuk final four. tapi x dapat tempat pertama and kedua..
ketiga dan keempat dia x umumkan pon..

sedih plak..rase macam frust sangat.. walaupun stakat wat keje ckit2 je taun ni...tp still rase sedih..
rase sedih jugak bg pihak kwn2..elly..hafzan..segala pnat lelah mcm xberbayar..

tapi nak wat camne..xde rezeki.
atleast dpt msuk final four..alhamdulillah..

Nanti CC updet lagi with pics. nak tdo. kelas dah due ari ponteng ni. camne camne?

Read more...

Saturday, July 18, 2009

-Sife Malaysia National Competition-

Hai semua~* CC nak ajak korang pegi tgok Sife National Competition untuk support Sife UNITEN..

  • Di bawah merupakan butiran2 nya (ape ayat CC da~)

Tarikh : 20 & 21 July 2009
Venue : Putra World Trade Center (PWTC), Kuala Lumpur
Transport : Bas disediakan untuk pergi dan balik
Time : Pergi pukul 9..balik kol 5 kot..
Pakaian : Formal. Sluar slack dan kemeja putih kalau ada. kalau xde, pakai je kecuali pink dan ungu =p (sebab tu universiti laen nye theme)
Makanan : disediakan. pree beb!

SMS Nama penuh dan ID ke 0179482438 sekiranya berminat

Surat pelepasan kelas adalah disediakan.
Untuk junior2 tersayang yang rase2 nak jatuh hati dengan Sife dengan lebih cepat, disarankan pergi competition ni hehe..CC dulu first time pon join final competition. Sangat BESH ok!
  • Introduction sikit :-


The SIFE Malaysia NATIONAL COMPETITION is a showcase where SIFE is creating a better world through the positive power of business.

Once a year, the best SIFE teams across the country meet at the SIFE Malaysia National Competition to have their Community Outreach Programs evaluated by a distinguished group of business leaders.
The challenge to SIFE teams is not simply to inform but to empower, develop and implement community outreach programs that help their targeted audiences to reach their full potential through a better understanding of the principles of market economics, entrepreneurship, personal financial success, environmental sustainability and business ethics.

The team chosen as SIFE Malaysia National Champion will advance to the SIFE World Cup, where they’ll compete against other National Champion SIFE Teams from around the world.

Together we can make it our business to change the world for the better. SIFE students are proving it every day.

  • Map
Untuk mereka yang ingin pergi sendiri :-




sangat semnagat CC ajak korang. ntah ada ke x budak Uniten yang bace. so sape2 budak uniten yang terbaca, tolonglah promote gak. atleast link kan ke post ni..more supporters lagi baguskan..
it will be great. trust me ^_^

Read more...

Friday, July 17, 2009

Post lagik~*

Ok. nak post lagi wlopon tadi da post lalalala :P

Mood nak menulis dah datang terpaksa la tuliskan walaupun xde cerita ape sebenarnye hihi :p

CC baru je sapu dan mop lantai bilik + umah ni.penat2. da dekat 2 minggu stat sem baru nak mop kan- ciri2 orang separa pemalas. kalau pemalas langsung memang xmopla sampai akhir sem haha
lepas tu cuci toilet - ha ni memang slalunye keje CC la setiap sem di mana2 rumah.
orang lain x sanggup kot haha tapi CC lagi x sanggup tengok toilet kotor.
so selalunya housemate laen wat keje2 bersih bilik air, mop lantai, cuci pinggan etc. tapi CC in charge bab toilet je da la whaha :P

Ada orang cakap, orang darah A seorang yang pengemas. CC rase macam tepat je.
Mak CC darah A, memang pengemas gile babas la. wlaupon selai rambut dijumpai di bilik CC memang kene bebel la. wlaupon! ok.
CC plak darah AB, so maknanye kadang2 pengemas kadang2 pengemis =_="

Sepatutnya sekarang ni CC kene berbincang dengan Adah tentang assignment ktorang. tapi luckily, adah is missing in action (kenape mesti luckily? whahaha)

so CC wat la reseach bersendirian sambil meng hapdet blog ni. tapi susa plak la kan nak jmpe info tu. ni soalan assignment ktorang :-

"Estimate the reserve of the energy sources accesible to TNB. Discuss the assumption used in your estimate. Assuming exponential growth of the energy usage, compute the expected energy sources required by TNB in the next 15 years. If you are in charge of the energy policy for the nation, which energy sources needed immediate development, why?"

so sape2 rasa ade info ataupun jawapan lala, share2 la ngan CC :P

Petang ni, kol 230 ktorang ada briefing utk FYP..macam x ramai je yang pergi kan. semua nak balik..xtaula..tapi CC tetap pergila. nama pon pelajar bededikasi dan skema hahahah (sebenarnya xde bende nak wat pon..yela..xde bf jarangla kua..eh xde bf ke? eh CC pn confius..huhuhu)

Hari ahad- selasa ada Sife National Competition..x rasa semangat sangat sebab CC xterlibat pn..tapi saja nak datang bagi sokongan..
ramai yang xpergi..Miza, Adah, Mun sume xpegi..sedih gakla..mesti sunyi nanti T_T
tapi CC pegi jugakla..nak bagi sokongan untuk Sife Uniten, sokongan untuk Puteri, my fren, Elly, my beshfren, n of coz utk si dia yang masih di hati ini. Cewah! shuh2 jauh kan perasaan ni!

Lagipun maybe ni yang terakhir aktiviti Sife CC join..lepas ni ingat nak retired..or maybe just tlg ckit2 if diperlukan sangat2..bukan sebab CC xsayang Sife..sayang kot..ramai kawan2 dalam Sife ni..susah senang bersama..makan tdo besama..memang macam family lah..
tapi pengorbanan terpaksa dilakukan- pengorbanan ape? ha itu terpaksa dirahsiakan hahaha :P

Okla. nak sambung wat research. nanti mengarut lebih plak lalala~ Tata

Read more...

Thursday, July 16, 2009

Stalker~*

Korang penah x jadi stalker terhormat kat mane2 blog yang x dikenali.
CC slalu je wat haha..

ade satu blog ni sangat besh.
die punye design simple je.
tapi isi dia sangat menarik lah.
ni link dia :

http://viruspadu.com/

siap ada kisah percintaan dia ngan husband dia..episod2 pulak 2. macam novel je hehe..
besh je bace..jeles pon ade..
hepi btolkan kalau ade org yang btol2 sayang kat kite n sanggup buat ape saje utk kite..
die pnye husband seem to love her very2 much..
dan bile bace blog dia, rasa macam xsabaarrrrrr nak kawin whahaha
kalau korang nak tau, korang bace la sendiri hihi..:p

kalo viruspadu bace, keep it up. ur posts sangat menarik! ^_^

Read more...

Final Year Project Begin~*

Cewah. tajuk xleh blah. haha :P

Mula2, CC ingat nak propose tajuk tentang tasks in power quality memandangkan CC ade experience dengan department power quality during industrial training.
tapi lepas bincang dengan en hamdan, ketua unit power quality kat TNB-ES, dia cakap, company nye data is P & C huhu
so hancurlah harapan CC nak wat project tu :P

Lepas tu tepikir nak wat solar..tapi Dr. Vigna cakap koman sangat..hmm..
So CC decide tggu tajuk kua je..

Ari Slase tajuk kua..macam2 la tajuk..penat da wat research dan tanya2..
ari ni, kamis, ktorang kene pilih dah..kene rebut2 ok. huhu

Dari kol 8 pagi! ktorang dah datang cop tempat kat ITMS nak register. gile semangat kan? hihi
sambil2 tu research2 lagi tajuk ape nak amik ni
akhirnya 10 minit before registration iaitu 12.50 pm CC dah wat list priority untuk tjuk2 :P

Lg seminit masing2 da sibuk me"refresh" window register tu.
tbe2 tgh2 refresh2 tu, butang "register" kluar. menggeletar tangan CC nak klik, teberenti jantung, tebeliak mata, tekejut macam nampak antu je
Memang cuak neves bedebar la kan nak rebut tajuk. korang bayangkan bepuluh2 students nak rebut tajuk. mane kite tau pilihan dorang same ngan kte kan

tapi Alhamdulillah CC dapat tajuk 1st yang CC nak. Alhamdulillah..lega rasanya..
ni tajuk dia :-

Title:Calculation and Estimation of Losses in Enclosures of a 3-phase Common Enclosed Gas Insulated Switchgear (GIS).
Supervisor:IR. TUAN ABD RASHID B TUAN ABDULLAH
Synopsis:Electrical losses in enclosures of a 3-phase common enclosed GIS are mainly due to eddy currents in the enclosure. The losses can only be estimated as they depend on many parameters, e.g. permeability of material, wall thickness, current in the conductors, etc. Student shall study and analyze the sources of electrical losses in GIS enclosures and establish the relationship of the losses with design parameters as above for the enclosures including the geometry of enclosure. A comparison of losses between different type of materials shall be made for example steel and aluminium at various wall thicknesses. Student is required to use a Finite Element Analysis (FEA) to model the enclosures and calculate the losses at various design configurations. A model of 3-phase common enclosed GIS rated at 132kV from actual GIS substation design in TNB will be applied for this project. The estimated losses will be calculated based on the result of FEA and compared for different types of materials. The optimum design of enclosures with regards to the material, wall thickness, geometry, etc. shall be achieved after considering all parameters involved in the calculation.
Methodology:1. Study and analyze the sources of electrical losses in GIS enclosures. 2. Establish the relationship of the losses with design parameters as above for the enclosures including the geometry of enclosure. 3. Compare the losses between different type of materials, example steel and aluminium at various wall thicknesses. (This project will be co-supervised by an expert from TNB Transmission.)
Deliverables:Results from the simulation and reports.
Sponsor Info (Optional):
Project Type:Predominantly Design Based Project
Learning Outcomes:No learning outcomes defined for the project title


Harap2 fyp CC bejalan dengan lancar..xde problem..dapat banyak pengalaman yang berguna dan yang paling penting dapat A hahaha :P

Gudluck to all my friends too! Chaiyo!!

Read more...

Wednesday, July 15, 2009

Nur Kasih - Theme Song ~*

Nur Kasih
Yassin




Gratisan Musik
(x abes lak lagu ni huhu)

Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih


p/s : sedih gile lagu ni..tiap kali tgok cte ni mesti menangis je..adeh..asal la CC ni emo sangat :p

Read more...

Tuesday, July 14, 2009

Penat btol harini..

Pagi2 kol 6 da bangun n besiap untuk ke TNB-ES..
takut jem..
mission: nak mintak sgnature supervisor for elaun YTN..& discuss about FYP with Mr. Hamdan..
tapi nampaknye, data from company tu P&C lak..so kene pkir tajuk laen plak..haih

lepas tu, balik rumah sekejap
mission: amik gran kereta and insurans kerete nak apply sticker kete..& makan nasik :P
sangat kenyang lala

kol 12 lebih betolak g uniten..ade kelas kol 1-3..power quality..

lepas tu jumpe Dr. Vigna kejap..discuss about project..die suh cari topic laen..
hm..sempat ke. ntah2 kene rebut2 je topic yang ade :(

Then g photostat license kete kat BM. lepas tu pulangkan log book kat puan yasmin..
bincang gak pasal FYP..she has 2 topics tapi kene rebutla..da xleh chop huk

lepas tu g pejabat murni, hantar borang nak apply sticker kerete..

After that kemas2 kereta jap. sebab selama intern ni kereta memang da jadi macam store letak kasut =_="

ingat nak g YTN anta surat mohon elaun..tapi dah xlarat..dah kol 4pm..

so sambung kemas bilik plak..kemas2..tapi x mop lagi..

dalam kol 5 pengsan atas katil sampai 6 lebih..

bangun2 mandi, wat research pasal FYP..

kol 8.30 ade assembly murni plak..sampai kol 10 tu..semngat tol commitee murni ni hoho

sekarang nak sambung research for fyp title..

lepas tu TIDO!~ ^_^

edited :- after post entry ni, tetibe ade fire drill plak! huhu..mmg penat..skrg baru btol2 abes..
sebaek esok kls lmbt..

Read more...

Friday, July 10, 2009

Hapdet!

Yey dah dapat duet claim - rm778 je. tapi tolak utang tggal rm300 je kot :p
Jadila nak buat belanja sampai nex week..maybe nexweek ytn masuk kot.
Banyak barang xbeli lagi ni. buku pon xde lg! haih.

Semalam AGM unnicomserv, Ely jadi naeb pengerusi!, Gie jd naeb bendahari, CC jd tmbalan exco Kepimpinan dan latihan with miza.
lepas tu bincang untuk aktiviti sem ni..
mcm pack giler je. mesti bz nant, tapi bz itu besh xD

Knape bz itu besh?
fes, kte xde la mati kutu xwatpe kat bilik
seken, mengelakkan rse sunyi dan teringat perkara yg mnyedihkan
third, lebih rajin study lg sebab kite tau kite xde mase
fot, leh timba banyak pengalaman
fifth, dapat byk sijil :p
sixth, melatih diri utk menguruskan masa
seben, melatih diri utk menguruskan badan hahaha

ok. byk kan faedah bz itu sbnrnye :P

CC act tingin nak try pati halia yang Gie guna untuk kuruskan badan tu. tapi tgok die kerap sangat ke toilet. takut CC xtahan je..camne ek..ade efek x ek bile berenti..risau gak..

Read more...

Wednesday, July 08, 2009

Nur Kasih~*


Sangat besh cte ni. sedih2 dan penuh pengajaran.
CC kasi 5 out of 5 stars!~*
Jom layan~

Read more...

Tuesday, July 07, 2009

Time Table Sem 1 2009/2010

Yang ari sabtu tu, project...xperlu ke kelas pon..
CC saje susun jadual petang2, sebab EIS (COEB422) memang ade petang je..so kalo amik kelas lain pagi2 pon..still ade kelas petang kan..

Atleast, kalau malam 2 letih, leh tdo awal n study or wat asigment pagi tu ^_^
satu lagi yang besh, kelas sume same je. xya berlari2 lagi xD

dan yang paling besh, ARI JUMAAT TAKDE KELAS! yey~* haha :P

welcome to the new semester all~*.
study relax2, tp result bia gempak! - moto kte pade arini :P

Chaiyo!!

Read more...

Friday, July 03, 2009

Final Year - Azam dan Harapan~*

Dup dap Dup dap jantung bebunyi :P
dah final year dah~
dah masuk tahun ke 5 CC kat uniten..
Memang banyak kenangan CC kat sini..yang gembira, yang sedih..macam2 la.
dalam tempoh tu, CC cuba memperbaiki diri CC menjadi lebih baik..
so final year ni, CC berazam nak jadi terbaik berbanding sem2 sebelum ni!~

1. CC berazam nak dapat 4 flat! wow hehe :p ..tinggi btol cita2..tp xde yang mustahil kan..dulu pnah sekali dpt..tapi rasanya time tu sebab subjek senang2 kot..CC xdla pandai n rajin sangat pn..ape salahnye berazam..xrugi pn kan? :)

2. CC nak selalu luangkan masa dengan kawan2 CC. Miza, Gie, Elly, Adah, Jem, Azie, Naza, Far, Put, Aishah, Sha, Erien, Mun, dan semualaa. byk sangat nak type hihi. adeh rindu korang dah.

3. X nak sedih2 dah. sem last2 ni byk CC sedih2 untuk bende yang x berfaedah. so thun akhir ni, CC xnak sedih2 lagi. CC nak happy jer. Chaiyo2!

4. Nak jd hamba Allah yg beriman. wah gitu :P :P

5. Nak kurus!! Nak diet. Nak eksesais. (ari2 azam yang same =_=")

6. X nak shoping sangat. X nak membazir.

7. Nak msk nasi kat rumah. boleh jimat tu. kalau sehari jimat rm1, 4 bulan da jimat rm120! :P (cmne nak diet, awal2 da pk pasal nasik)


8. Nak kumpul duit beli camera hahha- ni la tujuan berjimat :P xdela. jimat nak bayar road tax ngan duet kete gak la..

9. xnak tinggal terawikh hehehehe..cpat2 amin kan.

10. em..xde idea. *update later*

Read more...

Dah x padan muke dah :p

Tadi g ofis ilmu mintak tukar balik ke umah lama bersama dengan adah dan jem.
Then, dengan senangnye, En. Nizam tukarkan.
Yey! haha~ alhamdulillah :P

So adah n jem. kita housemate kembali~ n welcome to Safiah ^_^

Read more...

Thursday, July 02, 2009

Padan muke ku T_T

Hari Selasa lepas CC pegi pejabat ilmu untuk tanya sama ada Apartment Murni punya sewa naek ke tak..tapi makcik tu cakap stay..so i decide 2 stay kat murni jela..
Parent pun suruh stay murni je..senang..ada lift, privacy tggal sesorang..n 1 umah n adah n jem..xdela sorang2..
walaupun mahal skit, tp puas hati..

tapi ntah macam mana ntah, petang tu pikir2..y not try mintak ilmu sharing..kot2 ade kosong..
kalau ade yang 1 bilik kosong, leh tarik miza tggal sekali..dia pon xkisah..
so pegila jumpe En. Nizam
tapi dia cakap da penuh..so CC cakapla..if lepas fesi keluar, mane tau ade 1 bilik kosong, bagi la CC..
tapi CC xnak la sorang2..tarik miza skali (banyak songeh kan :p)
En. Nizam cakap ok je..siap bg nama miza skali..

Tadi, ade pejabat ilmu call..
die cakap CC dpt tapi sorg2! CC xnakla share ngan orang xkenal..
sebab dah biasa sangat dah duduk sebilik ngan kwn baru..dari form 1 lagi..so dah biasa sangat dapat yang tak sekepala..tak seronok la kan..
so CC cakapla CC nak bilik lama balik..
then akak kerani tu cakap ok..

lepas tu die call balik, die cakap bilik CC skarang kat murni tapi bukan bilik lama!! waa...
nak ngan adah!..huhu..
CC xkisah tggal sorang2 tapi hari tu dah elok2 serumah ngan adah n jem..
tibe2 jadi macam ni..

so Padan Muka Aku! :(

esok nak g pejabat ilmu..nak try balik camne...doa2kan CC ek..sedih.

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top