Thursday, February 17, 2011

Ofis saya

rina tak faham kenapa masih ada visitors sedangkan rina dah private this blog? hurmm..pelik kan..
rina just nak post gambar ofis rina..


dan ini my workplace 


semua engineer dapat bilik masing masing kecuali rina..oh..kirin dan fahri pon share bilik..
rina tak kisah pun, tapi rina harap after a year, rina dapatlah bilik. bilik bukan untuk belagak ke tunjuk hebat ke..cuma kalau ade bilik, mestila best. boleh duduk sukahati, boleh makan makan ;p boleh tido opss, bukan bukan, boleh buat kerja dengan tenang, hahh baru betul hihi..

minggu lepas rina kursus...dan minggu depan rina akan kursus lagi. minggu ni je kerja. tu pun kerja 4 hari je since selasa Maulidur Rasul..memang best betul..
rina pun memang takde kerja...huhu..apsal orang taknak bagi rina kerja ni..sobsob
semalam ada derma darah kat TNB Kepong..rina nak derma, tapi rupanya orang baru lepas tindik tak boleh derma sebab takut jarum tindik ada infection...
so rina just cek glucose, semuanya ok :)
lepas tu rina join urut kaki..orang buat urut..sakit dan tak best pon. taknak dah urut kaki lepas ni huhu

hari ni pulak dengar ceramah dari ustaz Zaharudin..best btol..hihi

sekarang ni, rina nak pergi site malam..yelah..dah 2 hari tak pergi site petang...da lah minggu depan kursus, so baik pergi malam ni...

sekian~

Read more...

Sunday, February 13, 2011

Taman Tasik Shah Alam


Petang tadi pegi Shah Alam untuk bawak diorang ni ke Taman Tasik Shah Alam.
punyela semangat
sebab rina dah mati kutu duduk je kat rumah..
hihi

mak dah bebel suh kawin
dia cakap bila kawin sure dah tak bosan
tapi mak, nak kawin dengan sape

mak dah risau risau
mak cakap, mak harap sangat rina kawin awal
mak teringin dah nak cucu
yelah..
mak dah 60 lebih
seorang cucu pun takde

hm..
entahla
soal jodoh, susah nak cakap..

tapi rina yakin..
masanye akan tiba..
tapi rina harap sempat lah mak dan abah rina tengok anak dia yang sorang ni kawin dan dapat lah mereka merasa cucu sendiri..

semoga Allah perkenankan doa rina yang satu ini

aminnn


bestnye tulis tulis tapi tahu takde orang baca, rasa bebas siki...oh..ade sikit sikit orang baca...tapi yang sikit sikit tu, rina buat buat lupa la korang baca hihi..^_^

ok bai~~


Read more...

Sisha

Tadi masuk berita tentang sisha.
fakta : sisha 400 kali ganda lebih bahaya dari rokok!

tersedak rina
huhu

sebabb hari tu rina pergi try sisha
aiyakk
menyesall..

masa kursus last Wednesday, rina and geng PEP pegi la downtown kat cheras
pastu dorang ni isap sisha

rina yang memanggg lahh suke curious curious ni
tiba tiba rasa macam nak tryy
yelah
rokok tak boleh try
so sisha bolehla kott
sebab ingatkan takde ape ape

rina pun tryla sedut sekali
tu pun kawan kawan da larang
dorang kate rina terlalu suci kahkahkah
suci la sangat

tapi sebaik macam tak best pun
dan tak teringin dah pun

lepas ni taknak buat lagi hehe
tapi puas hati dapat try sekali

huu
bahaya betul perangai rina yang satu ni
adehla..



Read more...

Saturday, February 12, 2011

Private Blog

Yeah..
rina buat blog ni jadi private

tapi bukan selama lamanye lah..
sementara jee ;p

rasa mahukan privacy sekejap..

soo..
walaupun hanya rina yang baca, tapi penulisan rina masih seperti bercerita
sebab dah biasa
^o^

rina baru je habis kursus di Ilsas
bestt
takde rasa sunyi pun
hepi sokmo

tapi masa joging hari selasa tu, terserempak dengan my ex..
dia dalam kereta
tapi rina tak tengok pun dia
buat buat tak nampak je

adehla..
sampai bila rina nak macam ni
rina betul betul rasa letih..

bila la nak jumpe yang lain pulak
bila la nak rasa suka kat orang lain pulak

tension pulak dengan diri sendiri..

tapikan..
rina tak tahu kenapa..
makin rina mahukan dia jauh, makin dekat pulak dia hadir
literary la

malas nak cerita panjang
taknak penuhkan cerita cerita yang tak best dalam blog ni..
nak banyak cite best best je

baru lahh best bila baca balikkan?

oklah..sampai sini je..


Read more...

Monday, February 07, 2011

selamat tinggal semua

hari tu tak online 3 hari.
kali ni, tak nak online for 5 days.

ade sape kesah?
takde pon
cis.

Read more...

Sunday, February 06, 2011

sexy kan saye ?

saje nak bagitau
rina baru je tindik telinga
hehe..
tekejut tukang tindik, tengok orang tua pon nak tindik telinga.
cis.
da tua rupenye.
hihi

rina tindik sekali dengan anak sedara rina yang berumur 7 tahun
tapi dia lagi berani dari mak sedara dia
cis lagi ;p

ok tu je.
nothing special happen to me lately..
nothing to share..

but my adorable niece



"Sexy kan saye??"


Read more...
Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top