Thursday, January 08, 2015

1st check up adik Zuha Dareesa

Just a short entry. Harini 1st check up yg betul check up with dr idora. Before ni just scan aje. Alhamdulillah semuanya normal. Baby sangatt aktif ok. Rasa macam nak beranak dah je hehe..dah 19 weeks to be exact. Jantina dah nampak ehem ehem! Sebenarnya nervous jugak nak tahu jantina kali ni. Dulu rilek je haha. Bedebar2 je masa doktor nak btahu. Lepas tahu fuhhh lega. No more teka teki :p tapi tak tahula kalau keluar lain pulak. Biar la, janji sihat dan normal..rina pulak alhamdulillah selera makin ada walaupun sometimes loya & mabuk datang dan pergi. Badan letih lebih dari biasa..mungkin sebab 2nd pregnancy? Mungkin sebab dah tua? Mungkin sebab ada Dareesa yang sangat manjaaa lately ni letih mau layan huhu...kaki dah start cramp huhu..kesimpulannya tak sabar nak bersalin kalini. Semoga masa cepat berlalu dan semuanya dipermudahkan..sekian laporan :p

Read more...

Thursday, January 01, 2015

AZAM TAHUN BARU 2015

Assalammualaikum..

Macam biasa tiap tahun pasti rina akan tulis azam dalam blog ni..so tradisi tetap diteruskan. Selagi blog masih ada selagi jasad masih bernafas.

Inilah azam rina bagi tahun ni...

1) siapkan master & graduate huhu..please rina!
2) pantang sungguh2 kali ni. Nak kurus gila, pantang ice 100 hari atleast, tungku hari2, urut berkala, makan suppliment ikut jadual
3) menyusu ibu bagi adik baby
4) wean off dareesa sobsosb
5) nak ajar dareesa hafaz surah lazim
6) pampers free dareesa!
7) nak pegi uss singapore lepas bersalin. Nak naik roller coster lol teringin
8) dapat naik gred e13
9) daftar untuk IR. 2016 baru ambik hehe
10) nak snorkelling! (Target Pulau perhentian!)
11)nak bersalin normal with no tear & epidural
12) taknak mengumpat (atleast senyap jgn tokok tambah!)
13) nak buat divider & kabinet tv
14)nak melancong ke lagi sebuah negara atleast
15) dann nak jadi muslimah, isteri, anak, menantu, ibu yang lebih baikkk dari sebelumnya

Hurm itu jela yang terpikir. Harap tercapai..amin!

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top