Tuesday, July 21, 2015

RAYA 2015

Assalammualaikum...buat pertama kalinya after 3 years of marriage, tahun ni turn beraya belah rina dulu..sebenarnya rina takdea kisah pun sebabnya family rina ni memang tak beraya sangat..yela..raya dekat KL..tambahan rina sorang je adik beradik..hari hari pun balik rumah hihi..mak abah pun tak kisah..cuma nanti weekend seterusnya kena bawak la mereka round rumah saudara mara sampai habis syawal..gitu..


Tapi entah kenapa rasa kali ni nak 1st syawal di kl..then 2nd syawal balikla kelantan..sebab seminggu sebelum raya dah balik kelantan..lepas tu rina cuti bersalin so boleh je raya di kelantan lama lama..lepas tu kalau balik 2nd syawal mungkin kurang jem..

Rupanya ada hikmah..raya pertama Allah nak duga kami..abah diserang mini stroke..sebelah kanannya lumpuh sebentar..abah jatuh di dapur masa nak potong lemang..kami bawa dia ke hospital dan doktor sahkan mini stroke..ada saluran darah ke otak tersumbat buat seketika
...ini adalah warning untuk stroke yg sebenar huhu..menakutkn..

Oleh sebab raya..doktor tak datang pun melawat masa 2nd day & 3rd day of raya..pelik sangat2 lah ppum ni..nurse aje duk ambik blood pressure..tinggi sikit tapi dah menurun..sampai keharini abah masih di hospital..tak balik lagi kami kelantan..

Kesian mr zauj..alamak..baby da bagun..bye

Read more...

Wednesday, July 08, 2015

1st Draft thesis dah siap!

Assalammualaikum,,

alhamdulillah 1st draft thesis dah siap. tak sabar nak setel semua lepas tu nak :

1) Update blog selalu
2) Update cerita-cerita backdated
3) Ubah template & design blog
4) Nak buat bisnes/ side income
5) Nak jalan-jalan

sumpah tak sabar!

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top