Tuesday, June 07, 2016

Sambutan hari jadi Zuha Deenina di KFC Alam Megah

Assalammualaikum..

Haritu rina buat sambutan birthday deenina dekat kfc. Mula2 kawan ofis rina yang buat. Dia buat di kfc sg chua. Meriah sangat dan memang budak budak happy. So rina pun teringinlahh nak buat first birthday nina dekat kfc..

Rina pilih kfc alam megah sebab paling dekat & ada playground di tingkat atas. Leceh kalau playground dekat bawah..nak kena tengok bebudak main..



Tak silap rina setiap 6 bulan dia akan revise theme..so masa ni theme wonderland. Sebelum tu theme superhero.

Beza dekat deko dengan goodie bag je. Lain2 sama.

Rina ambil package C wonderland combo.
Ayam dapat 69 ketul. Katanya sesuai untuk 30 dewasa dan 30 kanak kanak.

Tapii takkan lah sorang ambik seketul. Obviously paling kurang 2 ketul.
So rina cuba limitkan kepada 30 dewasa dan 10 kanak kanak.

Maknanya 15 pasangan jelah..
Sikit je kan? 
Tapi takpe kalau terlebih pun boleh je tambah ayam on spot.

Alhamdulillah masa rina ayam siap terlebih sikit
Ramai juga datang. Maybe ramai diet kot lol

Apa yg best sebab ada Chicky maskot (sangat kotor ok maskot dia, kfc pls.improve)
& ada staff kfc yang akan lead the games.

Ok jom.layan gambar.

Maktok deenina dan dareesa












Zuha Deenina dah pun setahun..

Walaupun ibu tak tulis sedetail kakyong..tak bermakna kasih ibu pada nina tak sama dengan kakyong..
Ibu sangat sayang nina dan dareesa sama rata sama banyak..kasih sampai syurga..

Semoga deenina membesar menjadi anak yang solehah..muslimah yg berbakti pada agama dan negara..

Semoga anak ibu sentiasa dirahmati Allah..dilindungi dari perkara yang tak baik..

Muahx!


Read more...

Monday, June 06, 2016

Bercuti Honeymoon ke Maldives versi Budget 2016




Cantik sangat sangat kan?? Air memang biruuu pasir putihh seputih putihnya. Sangat sesuai untuk honeymoon & percutian untuk hilangkan stress. Tapi dengar cerita mahal??? Iye ke??

Ya memang sangat mahal! Tapi itu dulu! Kini tidak lagi!

Nak tahu macam mana? Sila baca sampai habis okk hehe


Hanya RM 1799 /pax untuk 4 hari 3 malam!

Dapat apa?

 High speed boat airport transfer
Hotel utk 4 hari 3 malam
Makan 3 kali sehari
Snorkeling di Biyaadho Reef
Snorkeling di Banana Reef
Snorkeling di Turtle Reef
Tour ke Sand Bank of Maldives
Picnic Island Visit & Tour
Sunset watching
Dolphin Watching
+
Professional Tour Guide

Serius semua dapat. Datang memang serah diri untuk berehat je!

Best kan? Takyah ko nak pikir dah. Sesuai sangat untuk honeymoon. Dah stress pasal kenduri kann. So mari berehat rehatt

Nak info lanjut
Whatsapp/call :

Quu - 018 390 3313
Mira - 017 -447 4366

Korang takut kena tipu?

Jangan risauu. Dah banyak testimonial yang 5 bintang untuk tour guide ni 







Ok dah yakin?? Haa bolehlah book siap siap tarikh derang ni. 

Ogos
 30-2 Ogos 2016
6-9 Ogos 2016

September - Disember 

Setiap bulan ada trip.
Nak tahu tarikh whatsapp aje

Quu - 018 390 3313
Mira - 017 -447 4366

Jangan lupa mention jumpa details dari blog nii hehe



Read more...
Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top