Wednesday, August 15, 2018

Selamat ulangtahun yang ke -31

Assalammualaikum semua. Alhamdulillah harini genaplah usiaku 31 tahun..
 
Syukur pada Allah dipanjangkan usia, diberi kesihatan yang baik, diberikan kehidupan yang bahagia, dipermudahkan segalanya..
 
tiada apa lagi ingin ku pinta melainkan kebahagiaan ini berkekalan selamanya..
 
tetapi kehidupan bukan suatu yang pasti. mungkin akan ada liku yang perlu aku lalui..
 
aku berharap agar waktu itu, aku kuat dan sentiasa redha pada ketentuan-Nya..
 
semoga aku menjadi seorang muslimah yang sentiasa ingat pada-Nya..
 
semoga orang disekeliling ku sentiasa dilindungi Allah selalu..
 
dekat sini, kompilasi gambar-gambar dalam handphone Redmi ku untuk kenangan masa depan..
 
tak banyak selfie, penuh gambar anak-anak je haha
 
 

 
anak sulung yang cantik. like ibu like daughter


 
rakan yang baik

 
bos yang memahami


tudung bokitta yang express. tiberr



 
anak-anak yang menghiburkan

 

 
keluarga yang bahagia

 
suami yang terbaik

 
pegi sunway lagoon

 
mak yang disayangi




 
saying mak walaupun asyik bergaduh

 
rezeki yang diluaskan

 
baby bump

 
selfie di klinik

 
gemuk dan selebet, takde hal, ibu malas bersiap pregnant kalini

 
thanks to 360 apps

 
kegembiraan

 
rezeki family mertua yang baik
 
Alhamdulillah, terima kasih Allah.
Segala puji hanya untuk-Mu
Semoga aku sentiasa mengingati-Mu
Maafkan segala kelalaian dan dosa-dosa ku..
Pupuk kan rasa cinta ku pada Mu melebihi segalanya.
Ameeeenn.
 

Read more...

Tuesday, August 14, 2018

Review : Indoor Playground The Kids di The School Jaya One sangat menarik!

Assalammualaikum & Salam Sejahtera semua,

Ini review tak berbayar ye. (macam ada orang nak bayar aku buat review kan! HAHA)

Rina memang rajin bawak bebudak ni pegi indoor playground sebab rasa lebih bersih dan selamat. So antara banyak-banyak indoor playground, rina palingg suka yang dekat The School Jaya One ni. baru je bukak sebenarnya.

Kenapa suka The Kids ni?

1. Lokasi di The School Jaya One, tak sesak, senang parking, ada parking khas untuk family, ladies.
2. Playground memang sangat besar. ada 5-6 ruang yang berbeza. memang luas tak crowded.
3. Ada free Massage chair untuk parents.
4. The school tak besar so tak perlu jalan jauh-jauh. surau dan toilet yang selesa.
5. kalau weekend selalunya ada banyak aktiviti untuk kids, macam free petting zoo, free pet exhibition. besttt

Cuma harga agak mahal la sikit. tapi berpatutan sebenarnya.



ok Jom layan gambar-gambar yang tak seberapa anak-anak rina ni
















free je tau massage chair ni
 


ni jenis kecik. banyak lah massage chair ni ada around 8 kot
 

segala game ni memang free je, tak payah coin
 





 FREE KORANG. MAINLAH BERAPA ROUND PUN









Read more...
Related Posts with Thumbnails

  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top