Wednesday, July 08, 2015

1st Draft thesis dah siap!

Assalammualaikum,,

alhamdulillah 1st draft thesis dah siap. tak sabar nak setel semua lepas tu nak :

1) Update blog selalu
2) Update cerita-cerita backdated
3) Ubah template & design blog
4) Nak buat bisnes/ side income
5) Nak jalan-jalan

sumpah tak sabar!

1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Dewi Aja 13/7/15 12:00 PM  

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top