Saturday, April 17, 2010

Gatsby Streetfair - versi Rina Ban Aidi Safuan!

Hahaha
tak puas hati betulll =P

dari pagi start event, rina punya lah berharap mintak2 dapat lucky draw Blackberry
tapi tiba2, Aidi Safuan yang dapat??? 
kalau orang len dapat takpe lagi. ni member pendengar harapan rina dari pagi
cis betol. da lah tak belanja kripy kream
pressure pressure =P
ni time lucky draw, doa punye doa, tapi tak dapat..rezeki takde..

papepon, taniah la jon. mmg btol2 lucky la ko..mesti jangkit dengan aku
rina rasa rina dah cukup lucky aritu
main game seluk2 asik menang je hehee
(game seluk2= teke lobang mana ada deodarent Gatsby lol)

tapi nak buat camne, luck time lucky draw, bejangkit kat Jon haha, x puas hati je rina nii. kesian jon..aku main2 je tau lala
papepon besh gler harini n letih gak la

dapat masuk Malaysia Book of Record - The Largest blog gathering in Malaysia (500++)
tapi takdela besh sangat seperti yang dijangkakan hehe

sebab x berapa nak kenal orang sangat
yang rina kenal, partner a.k.a bestfren rina, Murni

kawan blogger, Ily

pencuri luck a.k.a ex budak uniten, Jon

budak uniten, juwe (xde gambar lak)

pastu sempatla begambar dengan blogger2 famouus and orang2 nuffnang




and paling besh co-founder of Nuffnang Timothy Tiah

blogger baru,shaz *update*

yang lain xkenal sangat hehe
tapi amik gak gambar. korang yang tetibe cam rasa2 muka korang, tegur2 la rina ek hehe

pastu main game kumpul point banyak2
game control bola
menang!

game control bola versi susah punye

game basketball

game paling besh n menakutkan
lawan2 ngan ily hahah

last2 rina yang surrender,sebab malu lak tiba2 ramai tengok hehe

game bowling kelapa

game dam ular. jon menang, rina no. 2. muni kalah hahah

Tiger Wood sedang beraksi

ok ni tak main. ni tumpang tangkap gambar je hehe


and banyak lagila..penat2 main

then redeem, dapat la barang2 Gatsby

berbaloila, sape mau bagi free, mahal ni
tapi sume barang laki. bagi abah jela haha
abah, sume sekali rm49.90 tunai k. hahah =P

penat2 update hehe

besh2. thanks nuffnang and gatsby
next time, buat lah lagi. saye mau blackberry cam si budak jon tu huh.
haih..nasib2
bila nak lucky ni??
cehh


20 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Sharinginfoz 17/4/10 9:41 PM  

memang fun kan.. lain kali kalau ada event boleh join lagi kalau free

Largest Bloggers’ Gathering in Malaysia

wanie 17/4/10 10:23 PM  

rinaaaaaa!!!!! jelez laaa sbb rina dpt jmpa kak intannn!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa T______T

Rina (◕‿◕)✿ 17/4/10 10:35 PM  

sharinginfoz :besh2. mestiii join..x cam plak sharinginfoz..kalo x leh ajak tgkp gmbr skali..

wanie : hehe. smgt tol nk jmpe intan. idola wanie eh hehe

Aidi-Safuan 17/4/10 11:11 PM  

Wahahaha...gler banyak ban ko terhadap aku dalam post nih rina. tapi xpe, sepanjang tahun nih mood aku baik-baik sahaja. da dapat blackberry kan. :p

zida 17/4/10 11:35 PM  

ececec cepatnye update :)
best best best!

Rina (◕‿◕)✿ 18/4/10 10:15 AM  

aidi : hheehe.poyola ko. congrates la,,mmg lucky toll

zida : kne cpt. smentara mood msih ade hehe

ilyani 18/4/10 2:11 PM  

rinaaaaaaaaaa!!
penatnya semalam T_T tapi best!! hahah.

baru update pics kat my blog.. gi la tgk(tak sabar2.. ingat nak update lepas exam..hhe)

Rina (◕‿◕)✿ 18/4/10 9:02 PM  

hehe sile study skarang :p

ily, lain kali kte pegi lagi kalau ad ape2 event ok? =D

shaz 18/4/10 11:34 PM  

haha.. how can u forget my link?? i'm angry!! xD haha.. narh just joking... ;) nice meeting u anyway! =p thanks for posting up our pic! haha.. =D

update ur post with my blog URL if u want. =p

http://mikashaz.blogspot.com

Rina (◕‿◕)✿ 18/4/10 11:39 PM  

heheh. sorryyy! ive update my post. hopefully cn increase ur vsitors after this :p
nice meeting u too :D

intanurulfateha (◡‿◡✿) 19/4/10 12:30 AM  

.hakhak
.malau ai tauu ;p
.sori lmbat update
.bru balik dr kL neh ;p

.err btw, name i intan nurulfateha! ;D

.best dpt jumpe u
.x dpt borak lame3
.wuuu T___T

Rina (◕‿◕)✿ 19/4/10 12:34 AM  

ehhhhh intan nurul farhana mane lak tu hikhik sowi cik intan. sy tau tp mamai kot time type :p

rina lame dah usya2 nak tegur. last2 dapat gak kekuatan nk tgur ajak bgmbr. nak sembang tp malu hehehehe :P

plus cam takut menganggu..next time plak k :)

FeeQ 19/4/10 8:34 AM  

hey..nice too meet u..btw, ingatkan nak tegur u lepas snap some photo, tapi u dah hilang...lepas tu last2 jumpa sekali lagi pun tak sempat cakap banyak...coz need rush to midvalley for another fashion show.. haiz... tak dak luck ^^"

intanurulfateha (◡‿◡✿) 19/4/10 2:37 PM  

.hehe mne de mengganggu
.next time tegur je
.i x sombong yuuu ;p

mohdhairihassan 20/4/10 1:53 AM  

salam...
so ini lah rina tu ye...
yang selalu digembar-gemburkan si intan tuh...
mane gambarku....?
tiada pun..hehe~

shahraily 20/4/10 9:00 AM  

eh lupa pulak sesuatu yg penting..erm, BAN AIDI SAFUAN jugak sebab menang berihitam!! T_T

shahraily 20/4/10 9:00 AM  

Rinaaa...thnx ajak...len tyme ajak gues lagik ya ^_^ dem fun da event!!

Rina (◕‿◕)✿ 20/4/10 11:54 PM  

feeq : its ok. we will meet up again soon kan? :)

intan : hihi. i know2. tapi i pon malu aww :p

hairi : haha. nak wat cmne. u jadi photographer cik intan :)

muni : wc. thanks gak teman. besh sangat!! ban aidi! haha

Bro Framestone 27/4/10 5:30 AM  

oh budak yug comey n tangkap gambar dengan bro hari tue rina ek...

maaf bro terlupa... coz penat.. siang malam tido xlena fikirkan sape la yang nak bergambar dengan bro nie

nnt bro amik pic nie ek tempek sama blog bro

BroFramestone Blog

Muslims Says 24/1/12 12:55 PM  

salam kenal dari indonesia..

Muslim Says

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top