Monday, April 25, 2011

Kota Kinabalu,Tuaran, Kundasang Trip - Part 1 : Flight & Hotel

Assalammualaikum semua!

Buat pengetahuan semua awal bulan 3 yang lalu or to be exact 3 hingga 8 March rina ke Sabah bersama rakan rakan se universiti dulu.

sangat best!!!
walaupun dah terlambat, rina still nak share dengan semua ! :)

rina beli tiket Air Asia, pergi balik termasuk tax dan bagasi hanya RM 150 !
murah kan? tapi ada lagi murah sebenarnya huhu!

Kami seramai 6 orang iaitu Rina, Epul, Erien, Hud, Aishah dan Aishah's mother.
jangan pelik kenapa mak Aishah ada sekali haha
rina pun tak tahu kenapa tapi I'm ok with it :)

untuk percutian kali ni, memang lama lah we all discuss.
siap buat tentatif lagi
meeting, research
buat FYP pon tak macam ni tau hihi!

kalau korang nak tahu, this is my first time naik flight!
jakun giler ok!

maybe sebab first time so masa nak landing, telinga sangat sangat sakit wuuu

hah lupa nak cakap, flight we all malam, 9.25 pm
sampai KK dalam pukul 12 tengah malam.

dari KK kami naik teksi ke Promenade Aparment, tempat tinggal kami!

rina sangat sangat promote Apartment ni tau!
sebab Promenade sangat murah, bersih, selesa, dan paling penting, dekat dengan pusat bandar.
memang senang nak lepak lepak KK malam malam kan,
dekat dengan McDonald, Pasar Filipine, restoran restoran, shopping complex
semuanya walking distance.

Sebenarnya Promenada ada dua, 1 hotel - ni mahal dan cantik lagi la
1 lagi Apartment.
ni macam tempat tinggal orang tapi dia ubahsuai jadi hotel
walaupun dari luar nampak horror
tapi bila masuk bersih dan selesa

ini bilik untuk 2 orang, ada dapur dan ruang tamu sebenarnya, tapi tak masuk gambar :p
bilik untuk 4 orang lagi besarr dan selesa
ada 2 queen size bed

bilik 4 orang : RM 90 per night
bilik 2 orang : RM 50 per night

untuk maklumat lebih lanjut boleh klik SINI
atau korang google lah sendiri haha!

oleh sebab sampai tengah malam, so kami terus tidor....

bersambung..




5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

MiSzy DiaN 25/4/11 8:55 PM  

wahhhh ada org p kk laa.. hehe.. best ka? best kan kan kan?? hihi

Ryna Tri Asmara 25/4/11 8:56 PM  

kak rinaaa ! :D pegi KK yea. heee~ sambung cerita cepat tau :)

Rina (◕‿◕)✿ 25/4/11 9:47 PM  

hihi..sabar2...ade byk part ni :)

dark r0se 26/4/11 9:14 AM  

patut la rina senyap jek~:)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top