Wednesday, August 11, 2010

Dah join Churp Churp ke korang?

3 p.m : Rina Update sikit

Hai kawan kawan seperjuangan :p

korang dah join Churp Churp belum?

Churp Churp ni lebih kurang Nuffnang lah
tapiii

Churp Churp TAK KACAU status Glitterati Nuffnang
 sebabb Churp Churp ni anak syarikat Nuffnang

Churp Churp merupakan social media solution juga
tapi lebih kepada Twitter dan Facebook~*

Nanti, Churp Churp akan bagi anda assignment buat ads untuk Twitter
then, anda buat
lepas tu Churp Churp suka, dia pon approve your ads

Duet pon masuk~~

simple kan??

so apa lagi, jom lah join!

register di SINI

JANGAN LUPAAA

letak rinastories as your referer bahagian twitter
atau Rina Blogshop bahagian Facebook

nanti dia minta referrer time register

so letak rinastories @ Rina Blogshop ekk?
hehe


atau klik je SINI

SINI tau~


 korang register je dulu
then tunggu sampai Churpchurp contact korang

tapi korang perlu ada twitter dan facebook.
kawan at least 25 orang

jangan lupa follow twitter rina . kat atasss sekali tu ada menu bar untuk ke twitter rina
hehe

terima kasih
^___^

15 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cik aiLebiu 11/8/10 12:05 PM  

comel je sebut churp churp...hehe..nk kena study dulu ni bru leh join...

Rina (◕‿◕)✿ 11/8/10 12:30 PM  

ai : study2. nnt join la ble da bsedia hehe

putra rocker : npe wow?

Rina (◕‿◕)✿ 11/8/10 12:59 PM  

gudluck. kumpul duet byk2 hehe

rina xdpt percent pn..referrer untuk contest die buat yg sure2 rina kalah.

tp try jela kan ^___^

Rina (◕‿◕)✿ 11/8/10 2:07 PM  

gudluck in collecting money :p

darkbatman 11/8/10 2:08 PM  

ok ker churp churp ne?

Rina (◕‿◕)✿ 11/8/10 2:25 PM  

ok je. tak ganggu glitterati nuffnang pon..

senang pun senang

dia bagi tugasan ads kat kite (tweet or post kat wall fb)

kite buat n hantar kat dia

if dia approve, duet pon masuk

x-po 11/8/10 2:46 PM  

tgh tggu cek pertama dari churp2..leh wat duit raya..hehe

Rasuah polis atau tak? RM300 atau RM50? Pilihan anda?

Rina (◕‿◕)✿ 11/8/10 3:17 PM  

wow seronoknye!!. rina baru je join...telambat lak T__T

iqbalsyarie 11/8/10 5:21 PM  

nak tapi malas,so takyah la...haha ;D

intanurulfateha 11/8/10 11:53 PM  

dah join tp x aktif
malass~ ;D

Rina (◕‿◕)✿ 12/8/10 8:52 AM  

xpe2. cik intan kte da byk duet hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top