Tuesday, June 07, 2016

Sambutan hari jadi Zuha Deenina di KFC Alam Megah

Assalammualaikum..

Haritu rina buat sambutan birthday deenina dekat kfc. Mula2 kawan ofis rina yang buat. Dia buat di kfc sg chua. Meriah sangat dan memang budak budak happy. So rina pun teringinlahh nak buat first birthday nina dekat kfc..

Rina pilih kfc alam megah sebab paling dekat & ada playground di tingkat atas. Leceh kalau playground dekat bawah..nak kena tengok bebudak main..



Tak silap rina setiap 6 bulan dia akan revise theme..so masa ni theme wonderland. Sebelum tu theme superhero.

Beza dekat deko dengan goodie bag je. Lain2 sama.

Rina ambil package C wonderland combo.
Ayam dapat 69 ketul. Katanya sesuai untuk 30 dewasa dan 30 kanak kanak.

Tapii takkan lah sorang ambik seketul. Obviously paling kurang 2 ketul.
So rina cuba limitkan kepada 30 dewasa dan 10 kanak kanak.

Maknanya 15 pasangan jelah..
Sikit je kan? 
Tapi takpe kalau terlebih pun boleh je tambah ayam on spot.

Alhamdulillah masa rina ayam siap terlebih sikit
Ramai juga datang. Maybe ramai diet kot lol

Apa yg best sebab ada Chicky maskot (sangat kotor ok maskot dia, kfc pls.improve)
& ada staff kfc yang akan lead the games.

Ok jom.layan gambar.

Maktok deenina dan dareesa












Zuha Deenina dah pun setahun..

Walaupun ibu tak tulis sedetail kakyong..tak bermakna kasih ibu pada nina tak sama dengan kakyong..
Ibu sangat sayang nina dan dareesa sama rata sama banyak..kasih sampai syurga..

Semoga deenina membesar menjadi anak yang solehah..muslimah yg berbakti pada agama dan negara..

Semoga anak ibu sentiasa dirahmati Allah..dilindungi dari perkara yang tak baik..

Muahx!


2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Fai Nardir 8/6/16 2:22 PM  

sesekali sambut besday anak macam ni mesti dia sukaaa... boleh purpose kat husband ni. hihi...

Dewi Aja 14/6/16 7:10 PM  

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top