✿Introduction ツ

9  April 2016

Assalammualaikum semua :)

ok. after 5 years baru berkesempatan nak edit introduction...
happy with my family..with our 2 beautiful daughters..
nikmat Allah yang tak ternilai..

masih menulis untuk kenangan
sambil tu income jalan hehe
inshaAllah akan lebih banyak tips dan cerita yang rina akan kongsikan..
stay tuned guys!



21 September 2011

Assalammualaikum semua :)

Almost 4 months kot rina private kan blog ni
paling lama lahh dalam sejarah..

tapi rina still menulis
cuma tulis sikit sikit macam diary je

maaf lah rina private kan blog secara tiba tiba
ada sebab nya..

sekarang rina decide nak public kan balik
since I'm happier now :) dan rina mahu jana pendapatan dari blog
side income

macam dulu dulu :)
dapat RM500 sebelum kahwin ok lah kan?
boleh cover 2 dulang hantaran 
hihi

sebenarnya mood nak ber blog belum datang lagi
apetah lagi nak edit edit blog ni..
tapi rina ada banyakkkkk cerita nak share
seriously too many great things happen to me lately

ya Allah, alhamdulillah..
sangat besyukur dengan apa yang ada sekarang
it is enough for me :)


oklah nak tidur hee

selamat membaca kawan kawan..
berjumpa lagi!
I miss this blogging world so much!

hopefully boleh jadi blogger tegar semula
insyaAllah :)


23 April 2011

Assalammualaikum semua!

Ucapan ini ditulis pada tanggal 23 April iaitu setelah hampir 2 bulan rina private kan blog ini.
Tak perlulah rina beritahu sebab sebab mengapa rina private kan blog ini.
Kerana yang penting, rina dah public kan balik hehe!

So bermula dari tarikh ini : 23 April,

rina nak lebih berhati hati dalam mengarang entry..
rina dah pun check balik entry sebelum sebelum ni,
so ada gambar yang rina rasa tak patut letak, rina remove atau rina edit agar tersembunyi bahagian yang tak sepatutnya dipertontonkan.

harap kawan kawan faham :)

tapi biasa lahh..
blog ini ditulis sejak 2 tahun yang lalu..
so maybe masa awal awal tu, rina masih tak matang (matang ke sekarang? tett! haha!)

ada time rina putus cinta dan entah apa apa..
ada time rina bajet nak guna nickname lain iaitu chokichoki :P
sangat budak budak kan? hihi

sayang pulak rina nak delete or buat blog baru
so rina teruskan je lah tulis dalam blog ni..

semoga hari hari yang bakal rina lalui lepas ni, lebih indah dan bermakna
insyaAllah..

anyways, thanks for reading!
^__^




Read more...
Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top