Tuesday, March 24, 2009

Dan Sebenarnya..-Yuna

Ni satu lagi lagu yg chokichoki suke dengar...nice je..tp lirik x berkaitan pon tau~ lala
jom layan!!~

(pdm mp3 player kejap nk bg laluan untuk lagu di post seterusnye)


Lirik Lagu Dan Sebenarnya dari YUNA

oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Rizdiahk Nahraf 25/3/09 1:12 AM  

sedang berkaraoke menyanyi lagu ini..
try carik lagu wani ardy..best gak..

"oh bulan..." testing vocal kehkeh

Chokichoki 25/3/09 6:18 AM  

oh ok. tgu paan post lgu wani ardy plak hehe :p

Rizdiahk Nahraf 27/3/09 12:02 AM  

oo nenek cechoki,tukar la lagu....tak hup-to-date la cenggini..

Chokichoki 27/3/09 6:23 AM  

haha..choki2 xtere mcm tok paan. wlopon tgh final, wlopon ade paper ptg 2, stil leh updet blog hehee :p

shahraily 27/3/09 12:16 PM  

bes2...aks pon ske gle2 lagu neh...keren...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top