Thursday, January 08, 2015

1st check up adik Zuha Dareesa

Just a short entry. Harini 1st check up yg betul check up with dr idora. Before ni just scan aje. Alhamdulillah semuanya normal. Baby sangatt aktif ok. Rasa macam nak beranak dah je hehe..dah 19 weeks to be exact. Jantina dah nampak ehem ehem! Sebenarnya nervous jugak nak tahu jantina kali ni. Dulu rilek je haha. Bedebar2 je masa doktor nak btahu. Lepas tahu fuhhh lega. No more teka teki :p tapi tak tahula kalau keluar lain pulak. Biar la, janji sihat dan normal..rina pulak alhamdulillah selera makin ada walaupun sometimes loya & mabuk datang dan pergi. Badan letih lebih dari biasa..mungkin sebab 2nd pregnancy? Mungkin sebab dah tua? Mungkin sebab ada Dareesa yang sangat manjaaa lately ni letih mau layan huhu...kaki dah start cramp huhu..kesimpulannya tak sabar nak bersalin kalini. Semoga masa cepat berlalu dan semuanya dipermudahkan..sekian laporan :p

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top