Thursday, December 03, 2015

Zuha Deenina 6 bulan

Ala..kesian anak ibu Zuha Deenina..tak pernah ibu update perkembangan dia dalam blog ni..semua tentang Zuha Dareesa aje..header pun tak tukar tukar lagi hurm..

Sorry sayang..ibu sayang nina sama mcm ibu syg kakyong...ibu ikut perkembangan nina sama macam kakyong..ibu happy nina cepat pickup bijak..sihat alhamdulillah...walaupun nina ada masalah jantung tapi you are very strong...takde tanda tanda pun..nampak sihat dan cergas..gemok dan besar lagi dari kakyong hehe..

Ibu tak ingat dah berat badan nina berapa..urat dah putuih..rasanya 6 kg plus. Takdelah berat mana. Tapi menaik. Paling penting anak ibu tak pernah sekali demam. Syukur ya Allah.

Sekarang nina dah boleh meniarap sendiri golek golek..menyusur ke depan dengn lajunya. Boleh belok2 siap memang laju betullah..pandai grab barang..suka makan semua benda..suka ketawa bila kakyong dan ibu buat lawak
 Abah kena kerja keras sikit. Maybe sebab sama muka dengan abaah jadi panas sikit. Dengan ibu sejuk sikit hahahha

Pandai sebut ayerr ayerr..buat burrr pufff broom smua tu. Banyak cakap gayanya. Suka lompat2.

Dah makan 2 3 hari awal dari tarikh lahir. Sebab ibu kesian tengok dia meleleh air lior tgok kakkyong makan..

Makanan 1st kiwi tapi tak suka. Ibu buat potato pulak. Haritu carrot..semalam pear..no 4 days rule dah. Tak kuasa la ibu nak ikut rules. Janji berak cantik & no allergy. Nak judge judge la..janji anak ibu sihat gembira okk

Oklah tu je..ibu sayang anak2 ibu..sayang abah kepada anak2 ibu juga
.muahhh bai





2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 9/12/15 10:34 PM  

anak ila pun ada maslaah jantung
alhamdulilah dah 2 tahun usianya
anugerah terindah dalam hidup

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top