Wednesday, December 30, 2015

Review Azam 2015

Assalammualaikum...

Just a quick post..sebab dah terbiasa review azam & tulis azam baru so tahun 2016 pun nak jugak buat..dari 2008 kot blog ni...dah 8 tahunnnn hebat tak hebat..mohon Zuha Dareesa & Deenina sambung tulis ok lol.

so berikut azam last year :

1st January 2015 :



Assalammualaikum..

Macam biasa tiap tahun pasti rina akan tulis azam dalam blog ni..so tradisi tetap diteruskan. Selagi blog masih ada selagi jasad masih bernafas.

Inilah azam rina bagi tahun ni...

1) siapkan master & graduate huhu..please rina! - tak siap lagiii weiii ! dari tak kawin sampai ada anak 2 tak siap siap lagi hahahaha. sekarang tengah buat pembetulan untuk FINAL DRAFT. yeah yeah!
2) pantang sungguh2 kali ni. Nak kurus gila, pantang ice 100 hari atleast, tungku hari2, urut berkala, makan suppliment ikut jadual - pantang sungguh2 30 hari je kahkah whatever rinaaa gemok!!
3) menyusu ibu bagi adik baby - alhamdullillah fully bf
4) wean off dareesa sobsosb - setelll masa dareesa 1y 11m...sebulan je lagi nak phd. rugi2 hihi tapi takpela..dapat ibu rehat kejap. now bagi adik pulak.
5) nak ajar dareesa hafaz surah lazim - surah alfatihah je dia tahu, tu pun kena sama2 baca baru dia sambung-sambung
6) pampers free dareesa! - belum lagikk
7) nak pegi uss singapore lepas bersalin. Nak naik roller coster lol teringin - tak pegi ponnn. 
8) dapat naik gred e13 - alhamdulillah
9) daftar untuk IR. 2016 baru ambik hehe - belomm
10) nak snorkelling! (Target Pulau perhentian!) - bulan 4 2016 baru pergi, insyaAllah
11)nak bersalin normal with no tear & epidural - normal tapi with tear & epidural
12) taknak mengumpat (atleast senyap jgn tokok tambah!) - makin kuat ngumpat Astaghfirullahalazim!
13) nak buat divider & kabinet tv - takde pon
14)nak melancong ke lagi sebuah negara atleast - alhamdulillah dapat ke ShangHai & Korea
15) dann nak jadi muslimah, isteri, anak, menantu, ibu yang lebih baikkk dari sebelumnya - makin teruk perangai hmmm


sekiann. itu je...next post untuk azam 2016 pulak ye!

bye bye bye assalammualaikum.

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cik hani 31/12/15 10:52 AM  

semoga 2016, tercapai semua impian rina.
amin.

Rina Lia (◕‿◕)✿ 31/12/15 2:11 PM  

amin..terima kasih hani :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top