Thursday, February 26, 2009

Tagged by Oyen@Orange@aurora@Ramizah~*

Walopon agak bosan n chokichoki sgt bz skrg ni tp sbb nantok wat je la hoho

WHOEVER GETS TAGGED HAS TO WRITE 10 THINGS ABOUT THE PERSON WHO TAGGED HIM/HER.

1. Oyen ni name die Ramizah binti Ramli. lol bosan fakta petame :p

2. Die ni org ckp kmbr aku..xtau mne yg sme..tp klo korg kompius sng je nk beza kan..oyen kurus n comel je..aku plak gemok n xcomel haha (boleh refer gambar yg bwh ni~)

3. Die ckp laju mcm aku gak..kami slalu berlumbe2 untuk bercakap =_="

4. Die SINGLE! promote kejap: kepada sesape bekulit putih, hensem, bekaca mata (bonus), kayo, jgn manje2 sgt, pandai (bonus), baik semestinya..atau pndek kate hot guy di lua sne sila lah mengambil borang di kaunter bdekatan. sekian terima kasih

5. Daya ingatan die agak kuat..so bab menghapal bagi je kt die..

6. Die alergik kat objek bebulu so peringatan kpd mereka yg ingin bagi hadiah tedi bear, sila kasi yg tiada bulu ye! hehe

7. Die memang pantas dlm segala hal. Buat asignment, makan, mandi, bsh baju, besiap untuk kuar, type chating haha. mmg laju zuppp~ xsmpi 2 mnit

8. Die fast learning..learning psl ape? biarlah rasia kui2 ;p

9. Die sdg memendam prasaan kpd sseorg whaha tut tut

10. Lagi2..die suke bkawan..die ade rmaiii~ kwn~ kwn je, xlebeh tau! (ala-ala Sally dlm Geng)

xckup 10 ni..klo 100 pon aku boleh tulis psl die hihi..sape aku nak tag?? hurm..xkesa la spe nk tulis tulisla..xnak pon xpe ^_^

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ramizah~~ 27/2/09 12:14 PM  

whahaha...terharu2..lol..mane ad borang kne g amik kt aku sendiri.../me gatal mode jap..lol

- Gie - 27/2/09 4:43 PM  

haha...sengal~

obvious kot..

Chokichoki 27/2/09 9:14 PM  

haha..lwk2..gie xnak tag kte ke?? lala

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top