Monday, July 11, 2011

Bertunang? Macam mimpi je

Sebenarnya rina baru install je app blogpress ni. Sebab tu terus blog banyak banyak hehe

Hari ni juga merupakan hari penting kerana kedua belah pihak telah pun bersetuju nak tunang kan kami selepas raya.

Ya Allah.. Cepat nyee.. Betul kah pilihan aku ini? Kalau salah macam mane? Adekah aku terlalu terburu buru?

Adakah ini petunjuk dari isthikarah ku? Dari doa doa ku?

Tanpa aku duga, jodoh aku sampai terlalu cepat.

Doa aku kau kabulkan dengan sekelip mata.

Ya Allah.. Terima kasih ya Tuhan ku... Jadikanlah aku hambaMu yang bersyukur..

Alhamdulillah.. Segala pujian hanya untukMu... Tiada yang lain.. Hanya untuk Mu.. Love you Allah..:')


- Posted using BlogPress from my iPhone

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top