Sunday, July 31, 2011

Glow and Glamour

Rina ada beli vouher slimming dekat Glow and Glamour. Rm 38 tak silap. So harini appoinment dia.

Seperti biasa dia suh tambah2. Tapi rina cekalkan hati tak nak tambah hehe.

Mula2 dia tekan point. Point ape tak tau laaa dia cakap nak mudah buang toksin.

Lepas tu pakai hot blanket setengah jam. Ni rina tak tahan. Berpeluh giler. Last2 rina panggil cakap da setengah jam hahaha. Tapi memang dah setengah jam ponn.

Lepas mandi sapu lotion panas. Panas giler.

Ni tengah pakai lotion tu la. Sambil tunggu sambil tulis blog hehe.

Lepas ni nak timbang. Kita tengok turun berapa kg. Rina rasa 500 gram jek huhu.

Japgi rina sambung tulis balik lepas timbang okeh.
Ok smbung.

Dia cakap ilang 1.2 kg. Err?
Tipooo!
Rina tengok jarum tu kat tempat yang same jek!

Da la tak guna digital punya penimbang. Sesuka hati dia letak berat kita hoho

Ok taknak pegi sini dah :p

Tapi stil ada 1 lagi voucher kat sana. Mandi jakuzi plak hoo.



- Posted using BlogPress from my iPhone

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Anonymous,  14/10/14 12:57 AM  

Assalam sis...sy pn nk komen tntg glow & glamour ni..mmg die tekan kita kaw2 treatment dia...ribu riban..n now bdn sy sakit2, myesal ! Sy otw nk buat report d kpdnkk... Sis, blh bg no fon sis? (ni no sy 0139318650) kita ade hak kot sbg pgguna...kalau mahal treatment bagus xpe...bdn sy abis sakit...sakit sgt :'(

Ainin Sofea 11/5/16 10:05 AM  

Glow and glamor mmg paksa org jugak suh ambik package lain dia, sy ingt lagi sy berminat nak buat facial dri voucer yg sy dpt, tapi rupenya facial tu utk muka org tua je dia ckp, nnti kalau buat akan naik jerawat la confirm, pastu diorg suggest suruh ambil collagen mask instead of yg anti aging tu, tp ade la brapa kene bayar haa, tp sy plan nak rasenya je dulu mcam mana, masa tengah borak2 dgn tu tu, dia check collegen level saya, punya la lama nak check dpt kan value, letak pipi sy kanan pastu kiri pastu kat dagu, pastu cakap kat sy, ur collagen level mmg teruk ye brapa belas je.. lol, lepas aq buat la tx tu, tapi masa dia tekan blackhead tu sakit gile, tekan gune tangan, smpai berbekas kat hidung sy 2 hari bru hilang, sbb tak tahan sgt sakit, dia tanya nak stop ke ? kita stop la mcam ni? lolll kalau spa tempat lain mana ade suh stop, dia cari jalan supaya customer dia tak sakit, so skip la yg tu, sy tak cakap byak, satu lagi org yg buatkan facial tu dh lah selsema, asyik keluar masuk je, ape perasaan kita, kau sakit, tapi kerja tempat mcam ni dgn selsema bagai, macam2 kuman boleh transmitted, pastu yg paling tak suke, urutan dia tu dh lah sekejap gile, lepastu sakit gile nak mampus, rasenya dia tak belajar ke? pelik sy org yg kerja cni. kalau normal price buat semua tu harga rm300 pergh mmg tak berbaloi, baik sy pergi Herbaline, murah dn jauh lagi baik profesional dri diorg ni. dan last lepas treatment dia check balik collagen level sy gune alat dia tu, kejap je dia letak pastu cakap see ur collagen level dh improve, 48%, hahaha lawak gile diorg ni, macam kita tak tahu diorg ni nipu kita, menyampah sy, len kali tak nak pergi tempat dia ni.

Farhana Mohamad 17/10/16 9:59 PM  

Tahu tak pe. Voucher rm68 last last 380 kita kena 😂😂 Sorry not recommanded 👍🏼👍🏼 treatment sgt mudah dia buat. Ingat guna alat canggih. Last last guna vibrate aje kat kulit. Pape je .

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top