Thursday, August 04, 2011

Decleor Paris Treatment

Beli voucher dekat groupsmore RM 88. treatment kali ni more to nak hilangkan selulitla. Bukan kurus kan badan.

Rina amik kat cawangan Mid Valley. Dekat tingkat 2.

So macam biasa, bukak baju hehe. Lepas tu meniarap. Dia sapu scrub kat seluruh badan.
Lepas scrub dia suruh mandi. Lembut giler badan rasa. Halusss je kulit. Serius!

Lepas tu dia suruh meniarap lagi skali. Die mula letak gel dekat kaki belah kanan. Mula2 dia just tekan kuat. Lepas tu dia urut guna disiku dia. Sakit gilerrr meraung2 rina kat situ hehe. Lepas tu dia karate karate kaki kita, cubit cubit hebatt punya. Bepeluh rina walaupun aircond kuat. Rasa cam oene dera huhu. Lepas kaki kanan belakang, kaki kiri belakang, then kaki kanan depan, then belakang.

Tersiksaa! Dia kata nak bagi jadi merah means pengaliran darah lancar dah.

Lepas tu dia sapu gel panas tben balut dengan selimut panas.

Sebenarnye rina pilih bahagian peha. Boleh je pilih perut atau tangan. Kalau perut agak2 boleh tercirit kot haha.

Abes tu pegi mandi. Lepas mandi dia sapu krim pelembab kat kaki.
Setel.

Macam biasa die promote macam2. Rina tahan jelaa.

Tapi rina rasa tempat ni bagus. Kalau buat selalu confirm kulit licin tanpa selulit insyaAllah :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top