Thursday, October 11, 2012

Assalammualaikum..lama dah tak update blog. Kalau dulu makan apa pun nak tulis kat blog.

Sekarang nak bukak laptop pon malas. Aiyooo!

1) rina nak wish congratesss to my bestie, gie! Dah bergelar isteri orang hehehe!





Rasa macam sedih je lagi lagi bila tengok video dia. Semoga dia berbahagia dengan suami yang tercinta :)

Bila tengok balik, rina baru 4 bulan kawin tapi rasa dah lama and the same time rasa banyak lagi yang perlu diperbaiki..

2) sangattt tak sabar nak duduk rumah sendiri. Alhamdulillah dah start renovate rumah. InsyaAllah bulan 12 dah boleh pindah barang sikit sikit. Beli perabot sikit sikit. So sekarang masa untuk berjimat. Tapi kenapa makin membazir??!


3) ini adalah barang baby pertama yang rina beli..




Beli soft book. Nak buat library dalam baby coat nanti hikhik mesti tomeyyy! Harap harap baby nanti suka la membaca macam ibu ye! Ibu kecik kecik dulu sukaaaa sgt membaca! Tapi makin tua makin malas taktauuu kenapa hee :p

Perasaan kasih dan sayang pada baby semakin ketat. Rasa sayang sangat sangat dan tak sabar nak jumpa baby dalam perut hihi. Tendang tendang tak rasa pulak. Rina rasa ada tendang cuma rina je tak pasti lagi. Maybe 1st baby kan..

Ada rasa cramp je selalu. Sengal sengal dan asyik nak ke toilet.

Malam malam mesti tejaga 2,3 kali. Selalu borak dengan baby;
Baby saje je kan suruh ibu bangun malam malam nak practice susu dia la tuu

Hihi. Macam best bila berborak dengan baby. Taktau la dia dengar or faham ke tak hee tapi rasa macam fahammm je :p

4) rumah dah start renovate bulan lepas after go tru some process.




Tak sabar uols nak masuk rumah sendiri. I mean nak duduk secara tetap! Selama ni rina duduk weekend je semalaman. Harapharap murah la rezeki nak beli perabot semua.

5) kerja ok, officemate ade 2 orang pindah dan orang makin kurang jadi kerja sedikit bertambah tapi rina suka je. Macam lebih banyak belajar :)




Ini officemate rina yang sentiasa menemani mak buyung makan hahaha.. Biasala perutku kan sentiasa lapar..tak faham kenapa ;p

6) ni my husband




Hensem seperti selalu heee

7) dan juga ibubapa kesayangankuuu




Masa ni outstation ke penang. Bawak depa sekali. Tak sempat cerita kot dalam blog ni hee

Okla tu je. Sekian mashehh

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

dEdEQ dE wIshEs 11/10/12 8:09 PM  

WAH .. TAHNIAH .. BAKAL IBU KENA JGE DRI LEKLOK TAW .. COMEL RUMAH ^_^

izfanora 11/10/12 9:29 PM  

rasa bahagia je baca story nie.. semoga semua baik-baik saja.. :)

puan.mila 12/10/12 1:51 PM  

comel soft book tu..colorful!! duk pk perlu beli ke x baby cot..haish

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top