Tuesday, October 30, 2012

Babymoon at Kundasang








Haritu rina dan husband ke Kundasang Sabah. For me, ini second time. Husband first time :)

Mula mula malassss nak pegi sebab penat balik raya tak habis lagi. Tapi memandangkan tiket dah beli dan mr zauj teringin nak ke sana, jadi jomlahhh kita ke sana!

Pergi hari jumaat sampai ahad je. Duduk hotel strawberry garden je macam rina pergi dulu. Murah sikit.

Then sewa kereta & drive sendiri. Tak akan sesat sebab semuanya di papago! Sign board pun banyak.

Dipendekkan cerita :p malas nak type hahaha dasar malas berblog sekarang..

Ok sambung, hujan je dekat sabah ni. Tak ke mana melainkan tidur di hotel :p

Nasib baik ahad pagi tu cerah, sempat kami ke dairy farm untuk bergambar dengan gunung kinabalu. Lepas tu ke spa ikan di ranau. Ikan yang besar besar tuuu (ada cerita di entry lama ke sabah dulu)

Okla banyak rehat. Memang aim taknak jalan sakan pun. Nak rehat je. Tambah mr zauj pun baru baik demam. Tapi pada hari terakhir rina tak sihat. Asyik muntah. Lepas makan muntah. Hampir 10 kali kot.

Disyaki keracunan makanan. Sebelum tu cirit birit je. Memang tersiksaaaa. Masa nak balik tu, rina terbaring je dekat airport...macam gila sekejap..

Tapi sekarang dah ok. Macam serik sikit nak jalan jalan dah. Nak rehat rehat je dekat rumah..

Dah lah lepas ke sabah kami balik kampung kelantan pulak. Untuk sambut raya haji. Jem 16 jam uols!!! Memangggg letih yang amat.

So minggu ni nak tdurrrr aje



Sekian wassalam



- Posted using BlogPress from my iPhone

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

✿ VVIP Visitors ツ

Make your own

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


✿Gossip Box ツ

  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top