Wednesday, October 03, 2012

18 weeks & counting




Alhamdulillah..syukur pada Allah kerana memelihara zuriat dalam kandungan ku ini..

risau weh..macam macam dengar cerita..kadang kadang kandungan dah 7 bulan tapi if Allah kata dah takde rezeki apa apa pun boleh jadi..

Semalam rina ke hospital pantai untuk check up dengan pakar iaitu gynae rina nanti time bersalin. Yes! Seawal ini rina dah decide nak deliver di hospital pantai dengan dr. Idora.

Google tentang dr idora ni banyak dapat positive review. Senangkan dapat doktor perempuan..islam.

Dia nak cek apa apa pun takdela malu sangat hihi. Harap nanti time nak bersalin dia ada je lah dan dapat sambut baby.

Semalam masa dia scan, nampak ketelitian dia tu. satu satu organ baby dia cek. Lepas tu siap confirm kan jantina. Tekejut rina. Macam awal lagi tapi dah confirm jantina. Tapi taknak percaya 100% lagi. Beli barang unisex dulu hee.

Cuba teka jantina apa? ;p

So far, rina dah semakin sihat. Perut semakin lapar hee. Pagi pagi ada jugak muntah. Malam malam kadang macam tak selera. Suka nak makan buah dan steak haha..

Takdelah mengidam teruk sangat. Setakat teringin ingin je. Kadang mr zauj malas nak layan. Yelaa..teringin makan rangka ayam?? Mau dia tak layan hihi

Perut ada rasa sengal sengal. Rasa letih bila da petang. Rasa nak tidur awal je selalu..

Ape lagi ye? Itu je kot.minta tolong doakan rina dan kandungan selamat hingga ke akhirnya :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

raja zubaidah raja sabaradin 3/10/12 8:40 AM  

take care rina, doakan jue utk rasai apa yg rina rasa.

NUNU EERA 3/10/12 11:02 AM  

srnoknye da tau boy ke gurl.. pglmn mksik i, dr cek bby gurl.. skli kluar lelaki.. sib baik xbli bju pink byk2..

~Lieza~ 3/10/12 11:23 AM  

Rina..dh ilang morning sickness ek? Alhamdulillah.. Take care yer..

- Ukhty Iman - 3/10/12 11:02 PM  

Assalamualaikum dik :)

Alhamdulillah, seronoknya dengar citer2 adik akk ni :)

InsyaALLAH, semua akan baik2 aje sesuai dengan kehendakNya, jaga diri jaga kesihatan, doa byk2 yer..

akak xnk teka skrg, akk nak tau ari due tu nanti ;) t/care n miss u!

Noli@Ibu Wafa 10/10/12 10:42 AM  

alhmdulillah..tahniah yer..take care :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top