Saturday, September 28, 2013

Hari ni & semalam

Bila mood malas blogging menjelma maka kosonglah blog ini tanpa sebarang updates...huhu..time buffer earning tengah banyak time tu lah malas nak blog..how income nak banyak..tapi tadi cek dah RM300 hihihi..kali ni nak tunggu RM500 baru cash out! Weee~


Tq korang yang sudi singgah blog ni..kalau ada lebih banyak masa surely Rina akan lebih focus..manatau boleh cecah RM1000..side income katanye..

So just a quick update..untuk memori rina..

Selasa & rabu ada training di Sunway CC..best sebab takyah p opis haha..tapi paling best sebab dapat makan sedap & free huhu bab makan serahkan pada rina! Omaigod saya dah gemok uols..seriously gemok! Malas fikir.

So rabu tu sebelum balik rumah, rina singgah sunway pyramid shoping3..ada sale kat satu kedai ni..open ceremony katanye..ada baju lelaki, perempuan & kids! Ingat nak beli baju untuk diri sendiri..end up beli kat dareesa sampai 3 helai! Sangat stylo & 70% discount! Cannot resist! Hihi..apa nama kedai? Lupa! 

Khamis halfday pagi..sebab bangun lewat, dan sebab rasa sedih tetiba nak tinggal baby..hari hari sedih..tapi ada moment yang macam tak sanggup tinggal tu...if u know how i feel..working mommy anyone??

Semalam..Jumaat..datang opis buat kerja macam biasa..lunch hour bertapa dalam surau & buat power pumping..
Mommy yang bf & pump will know..
Lately susu drop sebab rina malas pump..sekali je sehari..berbeza dengan before ni atleast 3x sehari..malas sebab dareesa kurang minum, dah start makan & stok banyak lagi..

Harini...pagi goreng bihun berminyak hahah..failed betol..goreng bihun pon failed?? Geram betol...then tengahari pegi inject dareesa second dose pneumococal di kpmc...RM260 with consultation fee..lepas tu pegi beli rumput nak tanam laman rumah..now tengah tidurkan baby...


Gelap dah tutup lampu..

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top