Friday, September 20, 2013

Genap 3 tahun

Mood menulis blog kembali merundum..tapi hari ni hari penting...


Hari ni genap 3 tahun rina bekerja di TNB..alhamdulillah..
Tapi masih banyak kelemahan yang perlu diperbaiki..banyak kesilapan yang dilakukan dan menjadi pengajaran buat rina..

Selama 3 tahun juga rina cuba untuk bekerja seikhlas hati..menanam niat kerja kerana Allah

Tapi sepanjang 3 tahun juga rina rasa rina jahat sibuk nak balik awal hehe

Banyak pahit manis..semua rina terima..kehidupan..mestilah ada onak ranjaunya..

Apepon buat masa ni rina memang sayang kerja rina..walaupun kadang kadang tu ada je niat nak buat benda lain hehe..

Azam rina kali ni..nak bekerja bersungguh sungguh..nak buat bos percaya pada rina...

Sekian babababai


3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nurul Nadila 20/9/13 9:09 PM  

alhamdulillah rina dah 3 tahun.
dilla dah 2 tahun lebih tp insyaallah akan resign sebab dapat better offer
mungkin rezeki dilla kat sini dah sampai masanya kan
anyway, all the best rina.

S. Faezah 21/9/13 9:58 AM  

all the best rina! :)
bekerja ni ari2 ada tensionnya..tp bila pikir2 balik ada jugak bestnya :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman 22/9/13 4:37 PM  

Semoga dimurahkan rezeki ...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top