Wednesday, December 03, 2014

Second Pregnancy & Adik Dareesa at 14 weeks

Assalammualaikum..

Lamanyaaa tak tulis blog...alasan nya macam biasa. MALAS hehe.. tapi sumpah rasa rugi tak tulis semua moment dalam ni..dah lah tahun ni tahun yang sangat bestt..hurmm..maybe nanti akan tulis balik secara recap maybe.

So for today just nak tulis tentang second pregnancy. Alhamdulillah. Memang dirancang nak mengandung kembali buat kali kedua after balik bercuti dari Melbourne. Aiseh pasal Melbourne tak cerita lagi dalam ni..

So alhamdulillah syukur pada Allah mempermudahkan..insyaallah dareesa akan dapat adik pada bulan 5 2015 which is by that time dareesa dah 2y 2m plus. Ok la kot kan..nak jarak banyak mana lagi..nanti dah tua tua malas nak pregnant dah..kot :p

Semalam 1st check up dengan dr idora patutnya tapi malangnya dr idora ada 4 delivery so perlu postpone. Tapi kami proceed scan di klinik sofea. Saja nak cek baby membesar ke ada heartbeat tak..everything normal ke..


Tak best scan di klinik tu. Kejap je. Jantina baby pon tak tahu lagi. Ok gak. Rina nervous gila nak tahu jantina. Sejujurnya memang plan for a boy pula. Tapi fikiram asyik survey untuk katil double decker untuk dareesa dan adiknya..maknanya dareesa kena adik girl la hahah..ape pun rina berserah pada Allah. Semua dah ditakdirkan dan ada hikmah..

Still morning sickness sekarang ni..angin sangat perut tapi masih selera makan..tak selera pun sumbat sebab dareesa masih menyusu ibu walau tak sepenuhnya..

ok..bye

1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

KhadijahAdibah12 5/12/14 1:03 PM  

Alhamdulillah, Tahniah rina. :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top