Wednesday, March 30, 2016

Carseat cosatto murah

Alhamdulillah sampai pun carseat rina order dari  fb: kedai1uk . Cara2 nak beli murah. Pergi je website cosatto. Tengok mana yang ada sale dan murah. Printscreen dan minta quotation dari personal shopper barang2 uk/us ni seperti fb : kedai1uk...

Macam carseat dareesa ni memang murah..rm1k je..kalau tak boleh cecak rm3k..rina beli cosatto hug..compatible dari 9kg-36kg & boleh recline sekali..sedap sikit nak tidur...model lain mcm zoomie, moova apetah lagi ada yang tak lengkap..contoh boleh recline tapi tak boleh pakai sampai besar...etc..

Satu lagi cosatto hug ni ada part diperbuat daru leather...berat..inshaallah selamat....

Deenina masih guna baby carrier..inshaallah murah rezeki nanti ibu beli untuk nina pulak ye!

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top