Sunday, April 10, 2016

New Header

Assalammualaikum..

Lama sangat tak tukar header..Bayangkan header yang sebelum ni masa Dareesa baru lahir..sekarang dah 3 tahun lebih..dah ada Deenina pun hehe


Header sekarang pun simple je. Cukuplah. Biar sesuai dengan usia. gitewww
Omaigaddddd dah 29 uols. eh lagi 4 bulan lagi nak 29 tahun hehe..
setahun lagi dah masuk 3 series..

tua sangat rasanya hihi

sekarang ni tengah guna laptop lama..
rasa macam nak main upload gambar-gambar yang ada..

so 1st gambar ialah

Gambar masa dekat Melbourne

Nina takde lagi masa ni..

Kelakar Dareesa haha


hidung Kangaroo


ni dekat kelate


oklah deenina jaga pulak. bai

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

IMaH 10/4/16 7:08 AM  

Salam Rina. Lama tak jenguk sini. Dah bnyk update entri dari Rina.smga terus rajin update tau! hihi..Bestnya dpt pergi melbourne.

Rina Lia 10/4/16 9:29 PM  

wsalam imah..hehe..ikut musim kerajinan ni..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top