Monday, March 20, 2017

3 bulan tanpa berita

Assalammualaikum..

3 bulan dah berlalu..lama nya tak update blog. terlalu banyak social media. facebook & instagram dah lebih dari cukup. ada ke orang masih membaca blog? rina sendiri pun dah jarang baca blog kecuali kalau ada link lalu akt facebook, google info, eh..memang selalu kot baca blog haha..tak sedar pulak blog masih merupakan medium info terbaik dan reliable.

entry New Zealand pun tak habis lagi..ada juga yang PM di fcebook bertanya..saya pula memang tak buka page Stories of Rina tu..memang tak terbaca lah..

Life sangat busy sekarang..pelbagai perkara yang berlaku. teringin sekali nak update sini..tapi fb lebih pantas kot. tiba tiba mood datang..rasa nak mengarang..

ok here it goes..

1) Alhamdulillah dah 2017..bulan 8 nanti dah 30 tahun. wow.tua sangat rasanya..kalau hidup sampai 60 tahun, kira dah separuh usia rina lalui hidup ini..itu pun kalau capai 60 tahun..

2) Azam? rasanya masih sama sahaja seperti sebelumnya..masih tiada yang telah dicapai..Master pun 80% dah giveup ni..tumpang gembira untuk Mr. Zauj lah nampaknya..business pun dah suam-suam kuku..tiada perkara besar yang dicapai..tapi hati masih rasa tenang dan gembira..thanks to my family..

3) Zuha Dareesa & Zuha Deenina. Harta dunia dan akhirat. Amanah Allah..Ibu is so in love with both of you..keletah mereka..nakalnye..geram kadang kadang..tapi ibu betul betul sayang..

4) Zulhilmi Ramli...my partner, soulmate,friend, imam...he is the gift from Allah..he makes me smile & angry at the same time..alhamdulillah..kami masih bersama dan semoga terus bersama walau saya semakin gemok & ugly huwaa

5) Me myself? haritu kurus kejap, ni dah naik balik..i need to back in shape to burst my confidence haha..bila gemok ni rasa pathetic sgt..nak becakap pun mengah LOL..

6) Travel? awal tahun haritu dah ke Bandung..it was my 2nd time..best sangat..Taman Safari is the best zoo i have ever been..

7) Travelling is my passion..not only me, but my husband's too..harapnya murahlah rezeki kami supaya dapat travel selalu hehhe..

8) target nak ke pantai, disneyland, tempat bersalji pula..inshaallah..im so excited when talking about travelling..

okay bai tu jer...harini cuti..tu sempat update blog hehe..baibai

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

zulkml 3/4/17 10:41 AM  

ASSALAM!!! (kuat tak?) heheheh

Hi rina.. harap dapat sambung entry NZ ye.. tgh planning ke sana ni next month..

Sang aura 26/10/17 2:59 PM  

seronoknya..travel kan? ilang tension.. rasa tamau balik dahhh. kikiki.. 1st time saya terlepas ke blog nia.Salam kenalan

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top