Thursday, February 17, 2011

Ofis saya

rina tak faham kenapa masih ada visitors sedangkan rina dah private this blog? hurmm..pelik kan..
rina just nak post gambar ofis rina..


dan ini my workplace 


semua engineer dapat bilik masing masing kecuali rina..oh..kirin dan fahri pon share bilik..
rina tak kisah pun, tapi rina harap after a year, rina dapatlah bilik. bilik bukan untuk belagak ke tunjuk hebat ke..cuma kalau ade bilik, mestila best. boleh duduk sukahati, boleh makan makan ;p boleh tido opss, bukan bukan, boleh buat kerja dengan tenang, hahh baru betul hihi..

minggu lepas rina kursus...dan minggu depan rina akan kursus lagi. minggu ni je kerja. tu pun kerja 4 hari je since selasa Maulidur Rasul..memang best betul..
rina pun memang takde kerja...huhu..apsal orang taknak bagi rina kerja ni..sobsob
semalam ada derma darah kat TNB Kepong..rina nak derma, tapi rupanya orang baru lepas tindik tak boleh derma sebab takut jarum tindik ada infection...
so rina just cek glucose, semuanya ok :)
lepas tu rina join urut kaki..orang buat urut..sakit dan tak best pon. taknak dah urut kaki lepas ni huhu

hari ni pulak dengar ceramah dari ustaz Zaharudin..best btol..hihi

sekarang ni, rina nak pergi site malam..yelah..dah 2 hari tak pergi site petang...da lah minggu depan kursus, so baik pergi malam ni...

sekian~

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top