Saturday, February 12, 2011

Private Blog

Yeah..
rina buat blog ni jadi private

tapi bukan selama lamanye lah..
sementara jee ;p

rasa mahukan privacy sekejap..

soo..
walaupun hanya rina yang baca, tapi penulisan rina masih seperti bercerita
sebab dah biasa
^o^

rina baru je habis kursus di Ilsas
bestt
takde rasa sunyi pun
hepi sokmo

tapi masa joging hari selasa tu, terserempak dengan my ex..
dia dalam kereta
tapi rina tak tengok pun dia
buat buat tak nampak je

adehla..
sampai bila rina nak macam ni
rina betul betul rasa letih..

bila la nak jumpe yang lain pulak
bila la nak rasa suka kat orang lain pulak

tension pulak dengan diri sendiri..

tapikan..
rina tak tahu kenapa..
makin rina mahukan dia jauh, makin dekat pulak dia hadir
literary la

malas nak cerita panjang
taknak penuhkan cerita cerita yang tak best dalam blog ni..
nak banyak cite best best je

baru lahh best bila baca balikkan?

oklah..sampai sini je..


0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top