Sunday, February 13, 2011

Sisha

Tadi masuk berita tentang sisha.
fakta : sisha 400 kali ganda lebih bahaya dari rokok!

tersedak rina
huhu

sebabb hari tu rina pergi try sisha
aiyakk
menyesall..

masa kursus last Wednesday, rina and geng PEP pegi la downtown kat cheras
pastu dorang ni isap sisha

rina yang memanggg lahh suke curious curious ni
tiba tiba rasa macam nak tryy
yelah
rokok tak boleh try
so sisha bolehla kott
sebab ingatkan takde ape ape

rina pun tryla sedut sekali
tu pun kawan kawan da larang
dorang kate rina terlalu suci kahkahkah
suci la sangat

tapi sebaik macam tak best pun
dan tak teringin dah pun

lepas ni taknak buat lagi hehe
tapi puas hati dapat try sekali

huu
bahaya betul perangai rina yang satu ni
adehla..



0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top