Sunday, April 24, 2011

Tutti Frutti


Sekarang ni tiba tiba je famous kan Tutti Frutti? 
pelik pelik

dulu takde sape nak pegi punn

so sebab dah famous, rina jadi teringin, dan rina try ahad lepas!

sedap!!

tapi mahal gilo..
atas tu je dah RM13 - RM 15

Tutti Frutti ni harga ikut berat.
makin banyak korang letak aiskrim & tiny bits dia
makin berat lahh aiskrim tersebut
makin mahallahh harga yang korang kene bayar.

bunyi macam hipotesis dah hahaha

ape ape pun aiskrim ni 0 fat dan sedap!
so berbaloi baloi walaupun mahal
^__^


2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Mr feckry 24/4/11 7:17 AM  

sekali sekala boleh gak layan ni

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top