Saturday, April 23, 2011

Move On !

Rina rasa rina da fully move on !

sekian terima kasih
haha tu je ke??

taklahh
ada banyak cerita nak cecite cecite
2 bulan je pon private
tapi macam banyak giler missing..
rugi rugi..
kene tulis dalam blog ni!

7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nur halawah al-iman 23/4/11 11:06 PM  

Assalamu'alaikum Rina..

Apa khabar rina skrg? Akak dh baca introduction tu, apapun akak doakan semoga rina bertemu dengan insan yg terbaik dlm hidup rina kelak, percayalah segala yg berlaku ade bersama hikmahnya...

Selamat kembali dik!..
ma'assalamah :-)
@kak Aisy Humaira

MiSz SyuRa 23/4/11 11:18 PM  

comeback from rina
i likeee~~

Cahaya Kehidupan 24/4/11 12:51 AM  

tula,already miss u,pernah tnya kat twitter and formspring pasal blog rina,tapi rina diam je..huhu

syukur alhamdulillah rina masih ada disini..yeay...

LiFe KaMi 24/4/11 3:01 AM  

salam rina..
semoga happy selalu yer..:)

Rina (◕‿◕)✿ 24/4/11 6:57 AM  

@kak aisya : wslm..sihat alhmdulillah...time kasih kak.amin aminn...insyaAllah rina akan mnulis balik :)

@syura : syura!!

@nerves : :)

@cahaya kehidupan : erk..rina tak balas ke? soo sori!!! huhu..thanks sbb perasan kehilangan rina, trsa dihargai :)

@life kami : thankssss :)

meen 25/4/11 10:55 PM  

ahoit rina~
glad ur back.
terasa antara yg push2 rina update blog balik.
keep it up!

hope u'll move on.
jgn move in negara bangla sudey~
huhu!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top