Thursday, April 28, 2011

Update kerja sekarang

lama rina tak cerita tentang kerja rina sekarang kann

dah masuk 7 bulan rina bertugas sebagai engineer di TNB
sekejapnye rasaa

alhamdulillahh..
sekarang dah rasa best kerja

opismates semua baik baik dan best best
selalu pulak tu aktiviti..
haritu ada family day, karnival sukan, main badminton, main futsal sama sama.
lepas ni macam macam lagi rancang
 
bestkann
baru lah kerja tak stresss :)

tapi banyak sangat benda tak tahu lagi nii
makin banyak belajar jadi makin banyak tak tahu ;p

tapi best gak lah
takde la otak tepu kan.sentiasa bejalan..
atleast senang nanti time ambil master, insyaAllah

ok. tu je. bai!


4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Cahaya Kehidupan 28/4/11 9:13 PM  

wah2,best2,nak jadi engineer juga lah..hehe =P

delarocha 28/4/11 11:09 PM  

bile dah keje, ilmu baru dapat hari hari....

bukan on paper, tapi on job

dark r0se 29/4/11 4:55 PM  

bestnyer dah ade kerja tetap~ ros skunk masih praktikal dan insyaAllah akan terus bekerja sementara tunggu kerja lain~ ingat nak mengajar~ hurm, doakan kiter eh? dan buat rina moga sukses selalu dalam kerja~:)

hamzah ian 29/4/11 7:20 PM  

nak sambung master?? wow

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top