Monday, August 19, 2013

Duit mengalir seperti air terjun

Taktau nak letak tajuk apa :p


Tapi sabtu lepas, meja makan rina sampai


Cantik kan? Cantik untuk harga RM899 sahaja hihihi

Selain tu beli rak tv sekali


Paling murah dalam kedai tu..RM199..suka sebab ada laci & laci bukan kaca..rina pernah tulis rina nak yang bertutup takmau kaca open open nanti nampak sepah dalam :p

Last but not least, beli rak kasut


Tingggi & murah. RM199
Puas hati letak kasut. Banyak space lagi. Boleh tambah kasut lagi eh! 

So dalam RM1300 dapat 3 barang ni okla kot. Huhu. Duit mengalir je kan..bonus dapat pon separuh je potong cukai..bayar hutang sana sini..beli barang anak, barang rumah..last last habis..nak menyimpan pon tak dapat..tetiba explain kat sini kikiki :p saja nak bagi orang tahu, kami bukan kaya pon..cuma alhamdulillah cukup makan pakai :)

Eh ada lagi beli

 
Heheh meja baby..RM49 je. Ni yang paling murah rina jumpa. Nanti ktorang makan dareesa bolehlaa join :)

 
Ini rina punya steam & blender philips avent :) RM350. Harga termurah di pasaran tau. Sapa nak beli sila lah whatsapp rina 0172052343. Whatsapp/wechat/line only, takyah call. Free postage. NO COD. Warranty 1 tahun. Tapi seeloknya dapat dapat terus check k. Senang sikit.

 
Deep freezer ni dah lama beli. Dalam RM500. Alhamdulillah stok susu ada lebih..sampai peti ais tak cukup. Jadi rina belo freezer ni. InsyaAllah tak membazir. Nanti ada 8 orang anak lagi nak guna kahkah.


7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Heriena Azman 19/8/13 9:47 AM  

rina..kt mne beli meje mkn tu..hehehe..murah2 :)

Anonymous,  19/8/13 7:53 PM  

Rina : beli kat 99 homes design kat kjg hihi

Shakina Farhan 19/8/13 9:16 PM  

murah la rak kasut tu utk tggi tu..beli kat sini 100lebih tp rendah skit..belum ade rumah lg tp duit pun da mengalir laju..huhu..

~misshuny~ 20/8/13 8:57 AM  

cntik meja makan tu..mura pun murah..hehe....deep freezer tu mak hani ada beli satu.besar sket kot...tp hrga sribu..rina punya lg murah la...

ala rina,duit memang slalu mengalir laju pun...lau nk menyimpan ada je yg kena kuar..sob sob

cikpia 20/8/13 9:08 AM  

wah, berbelanja sakan ni!!!! hehe

Norhazrina Abdul Hamid 20/8/13 9:11 AM  

sronoknya bila tgk org beli perabot utk rumah. bila tah sy nak ada rumah sndiri..rumah mahal sgt T_T

Hani Fadhlina Abdul Rahman 23/8/13 9:29 AM  

Menarik rak kasut tu ... Meja makan pun menarik ...

Related Posts with Thumbnails

✿ VVIP Visitors ツ

Make your own

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


✿Gossip Box ツ

  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top