Sunday, August 04, 2013

Biskut raya

Malam malam terakhir ni orang semua sibuk beribadah..mencari cari malam lailatulqadar..rina pula malam malam sibuk menyusu anak, mengepam & buat biskut raya..harap harap dengan niat kerana Allah..kerana sayang pada family..dapatlah dikira sebagai ibadah juga.. :)


Weee ini first time rina buat biskut raya by myself 100% tanpa bantuan. Dah 2 jenis biskut. 1 biskut oat coklat, 1 lagi biskut conflake badam bermadu. Haihh tak berapa nak jadi tapi bolehlaa nak makan hehe..malu nak letak gambo lol.

Orang kata kalau ikut sukatan insyaAllah jadi. Tapi rina ni suka suki je ngubah ingat kau hebat?? Kan dah jadi biskut pelik :p

 
Haha siap buat notes untuk diri sendiri.

Semua recipe rina ambil dari sini :
http://www.azlitamasammanis.com/

Thanks to family ipar yang suggest. 


Bye nak tidor

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Sya_Merpati Putih 88 4/8/13 1:48 PM  

sy pun lagi suka biskut raya buat sendiri berbanding beli...

takpe boleh cuba lagi, buat kuih nie memang ada try and error...

Sharinginfoz 5/8/13 10:04 PM  

selamat menyambut hari raya

Hani Fadhlina Abdul Rahman 7/8/13 3:38 PM  

Selamat Hari Raya ... Maaf Zahir Batin ... Semoga Syawal kali ini menjadi Syawal yang terindah buat kita semua.

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top