Saturday, August 17, 2013

Nosefridal - nasal aspirator


Rina beli di mom's care dengan harga RM49.90. Memang berbaloi. Dareesa selsema baru baru ni. Sebab jangkit dari rina hehe..sian dia. Tesekat sekat nafas. Nasib baik ada sedut hingus ni. Sekali mr zauj sedut selambak keluar. Teruss dareesa lega boleh minum susu dengan tenang :)

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

SyimaSyaz 18/8/13 9:51 AM  

sama beli brand sama tapi tak pernah guna lagi

kalau selsema putih tranparent tak perlu risau sebab selsema tu takkan sekat hidung dia... tp kalau putih kuning2 skit tu kena bawak clinic.doc yang ajar

Hani Fadhlina Abdul Rahman 23/8/13 9:34 AM  

Macam mana nak sedut tu ? Picit ker ?

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top