Tuesday, February 11, 2014

Windmill restaurant Shah Alam Mall




Hehe tetiba gambar..
haritu kitoranv makan kat windmill..tak tahu nak makan mana..then google & foursquare jumpala restoran ni..

ingat murah..sekali masuk tengok harga...
errr..nak keluar balik malu whaha..lama gakla pikir nak makan apa..duk cek menu semua mahal mahal..masa weekdays je ada set yang affordable..

At last kitorang ambil lunch set yang ada starter, main course & desert. Huhu cam makan hotel pulak.. 1 set RM39.90++

Mahal ok..tapi paling murah pun RM29.90 tapi set kebab..zzz baik makan pasar malam.. je kebab..lagi sedap

Set kitorang order boleh pilih lamb/fish/beef or chicken & combined. Rina & mr zauj combined lamb & chicken sizzling black pepper..

overall lamb taste good but chicken tawar je

ade dapat roti,sup,salad, ice cream & ice lemon tea..

rina rate 4 out of 5 stars..
ambiance not bad..selesa..service bagus
cuma harga terlalu mahal untuk saja saja makan..
(Mahal untuk orang mcm rina la..)

Jadi mungkin tak kan kembali hehe ;p

ok sekian update ringkas rini hihi

P/s : gemoknyeee rina! Sikit lagi capai berat waktu bersalin :'( 

1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Honey Lalala 13/2/14 8:21 AM  

haha Rina kena wat diet nampak gaya ni! :P

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top