Wednesday, August 27, 2014

Sebulan berlalu

Salam semua..

sebulan berlalu..eh! lebihla..lama nya kan tak tulis blog ?? tak habis habis lagi entry ke Mekah, Madinah dan Nagoya...huhuhu..next month dah nak pergi melancong tempat lain pulak...so nak tak nak kena habiskan..ringkas pun takpe..sebagai catatan sendiri kan..

banyak perkara yang dah terlepas..bukan tak sempat..cuma takde mood pulak nak berblogging..

okla tu je entry kali ni hihi..see..xde mood...insyaallah nanti ada masa malam malam ke rina tulis blog k..bai blog. I miss u!

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top