Saturday, January 23, 2010

Mid Term break~*

besh ke ek..
bolela..
bole tdo tiap ari..
tapi xnak free sangat..
nanti asik rasa sedih
haih~

kat uniten bz gak.
thanks to gradnite..
dapat menggembirakan hati rina yang lara ni
*waa korangg,tengok. ni sebab rina malas tulis sekarang ni.i'm still in recovery process laa*
*so sorry kalau cara posting da x semeriah dlu huhuk*

anyway, ade 1 night rina ter emo.
xnak pergi gradnite n x nak join gradnite team
hahaha
malu je
camne la leh teremo

tapi yang pasti bukan sebab gradnite team ke
pasal gradnite xbesh ke
it was about myself..

bukan ape..
dlu da berangan besame dia nak pergi besama..pakai sepasang..
sekarang dah x ade lagi..
kawan2 menjadi kekuatan
tapi kawan2 lak x nak pegila, duk meja lain la
so kekuatan itu menurun..
menyebabkan rina rasa sangat down malam tu..

tapi esoknye
rina pk pk balik
bukan semua kawan xde,
but still ade yang lain
yang haku emo sangat apsal
heheh :p

so sekarang da kembali normal..

sori sebab teremo malam tu..
sori sgt huhu

da bulan feb wehh
lagi 2 bulan je nak abes uniten

X SABAR OK!

huhu
i know i know uniten was really great
sangat banyak memori
sangat banyak kenangan
memberi perubahan, tempat rina belajar a new things

but..
seriously..
i think i don;t have enough strength da..
to face all the memory..
xnakkkk

xsukee bila tengah hepi2 tapi still ade something sad tebuku dalam hati
x seronok wehhhh

so nak lari
nak cari kebahagian hakiki
eceh.

ok dah.
selamat bercuti kawan2
don;t miss me ;p

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

meen 23/1/10 8:49 AM  

jangan lari dari masalah.
lari menuju kebahagiaan!

ko ada byk kawan rina.
don't feel alone k.

enjelinajolipit 23/1/10 10:05 PM  

cari bofren baru. hakhak! ok. idea yg menyakitkan hati. ;p

Rina (◕‿◕)✿ 31/1/10 1:58 AM  

meen : thanks meen :)

enjelinajolipit : hihi. xsakitkan atilah..but if it is so easy like that..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top