Sunday, January 31, 2010

rm150 melayang begitu saje~ T__T

tiba-tiba je rasa nak tulis blog. lately ni rina asik tulis sedih2 je. haih. benci btol ble baca. cam lembik sangat je rasa kan.
tapi kan..katne lagi nak luahkan kalo bukan blog ni..kalo asik cte kat kawan, lama2 kawan pun rasa menyampah hehe
so kalau sape2 menyampah jangan baca blog ni ok. huh :p

ok nak tulis ape ye.

before cuti haritu, ada PC Fair tau kat uniten ni
so, rina,gie,naza, adah pon g la kejap saje nak tengok2.

tapi tiba2 ada 1 booth ni, ade cina kat booth ni tbe2 suh rina duduk
dia nak cek kulit katanye. dia cakap just rm3.
so rina pon ok jela.
die gne mikroskop usb cek la kulit muka rina. nampak la sel2 kulit kat screen komputer tu
geliiiiiii gile tgok sel kotak2 T_T

pastu dia macam cakapla
rina nye kulit ok tapi liang roma byk da tebukak
banyak blackhead which is true

pastu sperti yang dijangkakan, dia promote dia nye product : La peau professional, France
korang penah dengar x????
ok, saye pon xpenah dengar k.

dia cam cakapla, konon2 produk die ni xde iklan sebab nak potong cukai iklan. so xdla mahal ssgt produk dia sebaab produk dia da sedia ada mahal. lol?

tapi kann..rina pegi beli produk dia! rm150 melayang ok!
tu pon rina beli 1 dari 4 jenis yang dia cadangkan.
1 tu serum purifying. hilangkan blackhead
dia cakap dalam seminggu nampak kesan.
tapi cam same jeee

rina sekarang xtaula kene tipu ke..

rina pun xtau rina ni senang ditipu ke? selama ni memang susala kan rina nak teburu2 beli
tapi ntahlaa

rasa cam cuak je dia cakap, kulit muka nak bekedutla, nanti cepat nampak tua la.huhuh
macam meyakinkan je dia terangkan
"dia" pon cantik je..nampak muda even da 30 thn, siap rina mintak tunjuk ic ok hehe

so nak tanyela..kot2 ade readers penah guna jenama La peau Professionals ni

betul ke bekesan? ke kami telah ditipu? hadoi

kawan2 rina pun ramai beli..
dorang sume lagi mahal dari rina, hampir seribu pun ade

harap2 betul2 bekesanla huhu

ok tu cerita pertama.

tiba tiba cerita pertama da panjang. so cerita kedua laen kali la hahah.

banyak yang nak cerita. mood je x datang2.

lala~*

psss : nak letak gambar, tapi malas nak tgkap gambar bende tu. search kat google tp xde pon. pelik kan? ok da takut.

1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

CikChelsea 31/1/10 2:19 PM  

babe,
nt update letak pic skali..nk tgk cmne rupa dia hihi. tak prnh dgr pon psl produk itu, produk baru kahh??

nt bg la review thp keberkesanannya :D

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top