Tuesday, January 05, 2010

single besh ke?

haha. nak delete tp sayang.
so cross je.
dah2.
xnak kontrovesi.
bye.

semalam rina letak status single kat facebook..
pastu biasalah mulut2 manusia..
mesti cakap macam2..
cakap rina ni kecoh, saje mengada dan macam2...


ingat letak status tu sebab nak org ngorat ke ape.
rina ade sebab lah.


sedih kan?
da lah tengah sedih. lagi orang nak laser kita macam2.
sedih glee


skandal?
aku skandal?


aku yang menolak skandal2 ni, aku plak buatkan?
huuhu.


malas nak layan cakap2 orang.
sampai mati pon x kan habis.


sekian
post emo dari rina.
biaselah.
bulan sedang mengambang.
lol


kehkeh!


ok abaikan post emo ni hahah!

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

teRi 5/1/10 4:31 PM  

biar la apa org nak kata. janji rina hepi. biarlah 'sorg2' pon. hehe.

ciare (^_^)v 5/1/10 4:34 PM  

single ke double ke, as long as we cherish our life..semuanya pasti membahagiakan :)

jgn tensi2 ye ;p

si pOlan 5/1/10 5:21 PM  

single itu indah~
trust me (:

- Gie - 5/1/10 9:24 PM  

saya antara org yg ske GURAU rina berSKANDAL tu..lala
sorry~

Rina (◕‿◕)✿ 7/1/10 11:28 PM  

teri ciare and si polan : thanks korang`

gie : bkn gie pun sbnrnye. tp anyway it;s ok. bulan mngmbg time tu hehe plus hati masih tak sembuh perhhh ;P

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top