Sunday, January 31, 2010

La Peau Professional

ini la yang disebut2 dlm previous post sebelum ni

kecik je kan
RM150
T_____________T

sape2 pena gne share2 la.

org jual tu cakap seminggu nampak hasil.
tapi rina pakai xnampak pn.

dia dengan yakinnye cakap lepas smggu, pakai sekali seari je
pas 2 minggu, pakai selang seari.

tapi masalahnye, pakai seminggu cam xde hasil je
so nak pakai sekali seari ke or nak teruskan pakai 2 kali seari?
hmm.

42 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

CikChelsea 1/2/10 5:23 PM  

kulit muka org lain2 kn, agaknya ada yg bkesan, ada yg tak.

SA tu ckp cmtu sbb tu sume marketing strategy je. bila dia bjaya buat u beli..kira strategy dia bkesan la..hehe.

next time takyah bwk cash byr2 bila kua, so that bila nk beli then teringat duhet takda..confirm tak jd beli..hihi

(mmg mahal la serum tuh, dh dkt nak sama dgn harga SK-II huhu)

Rina (◕‿◕)✿ 2/2/10 3:17 PM  

mahalkannn.

mmg xbwk duet pon.
tapi anggup g bank,dtg balik
semata nak beli..
ceh

tapikan..member kate cam ad kesan gak..

hm..tgu sbulan tgk :)

annastasha 4/3/10 7:21 AM  

betulke tak berkesan??? da beli satu set ni

tasha 4/3/10 7:21 AM  

betulke tak berkesan?? da beli satu set ni...

Anonymous,  10/10/10 3:39 PM  

salam k0rg..
nana p0n pkai pr0duk ni skng..tp mmg mhl gle la...huhu
mule2 xnk bli..pas die scan kulit muke nana,tr0s nk bli..c0z tk0t sgt tgk mende pelik2 kt bwh kulit muka..

btw nana pkai serum ni da dkt sbuln lbih..nmpk prubhn jgk la..minyk still ade tp x byk cm dlu..

s0,pd k0rg yg bwu try tu,saba ea..kulit bwu nk adapt tu..gud luck~^_^

tasha 24/10/10 4:53 PM  

Da dekat setahun tasha pakai produk ni..alhamdulillah la.. mmg works....

iza...affa 10/11/10 11:50 PM  

salam...
since jumpe blog ni, nak share experience la. i dh pakai product ni since 2008 sampai sekarang. kira2 lebih 2 tahun.

jujurye mmg seronok pakai product ni dan mmg works. nampak giler different b4 n after using it. my friends also notice.

harga mmg mahal tapi kalo compare yg kat watson tu pon lebih kurang je harganya ngan product2 lain.

just nak share, nak kena byk sabar n tekun cikit hehehhehe jgn lupe buat facial gk + rajin

selamat mencuba kalian :)

Anonymous,  14/1/11 8:20 PM  

huhu..mmg mhl pon..i ngn roomate i pon gne..setiap sorg beli set RM1+++.oo...

Anonymous,  20/1/11 2:22 PM  

salam,rina beli ktne ek prodct 2?

Rina (◕‿◕)✿ 20/1/11 2:26 PM  

hai sume. rina da lama xpakai product ni haha

dlu pakai, oklah..nmpk kesan lahh

tp mcm biasa, lama2 malas ;p ade lagi tu duk simpan hehe

rina beli masa die wat promotion kat universiti rina...huhu
die ada bg kontek, tp lupelahh..da ilang kan..sori ek..

tp cube cri kat spa2...ade lah kot jual :)

Anonymous,  23/1/11 10:00 PM  

Tasha still guna product ni..so if anyone want to know where to buy just drop me an email at natasha_ariez@yahoo.com

Anonymous,  4/2/11 7:45 PM  

Assalam kat anonymous n smua2 orang atas ni. :D

kt malaysia ada satu je cawangan dia [kalau tak silap]
n ni alamat dia.

No 17, Jalan Petaling, 50000, KL.
n no phone one of the consultant is
Wendy - 012-3149989.. :D

Anonymous,  7/2/11 5:17 PM  

assalam. sayapun guna produk ni. serum ni bagus utk blackspot kat hidung n butir2 kat dagu.

masih guna sampai skrg tp xlah sampi staunpun lg. tp berbanding produk2 lain yg saya guna ini yang paling saya suka. xleh tinggal. terasa kehilangan betul. saya beli satu set. semua adalah produk utk jenis yg sesuai ngan muka.
yg bagusnya produk ni rawat dr dalam ke luar. bukan on the surface je.
sekarang jerawat tmbuh secara normal. yg paling happy bila guna serum tu butir2 kat dagu dah hilang.
pakai produk ni memang kena sabar. sy siap kena pantang lagi. tp alahamdulillah semuanya berbaloi.

Anonymous,  3/10/11 1:34 AM  

Assalam..nak tanya produk ni halal ke..?dy mmg xde animal base derived ek..please reply..sy was2 nak pakai..

Rina (◕‿◕)✿ 3/10/11 6:37 AM  

wsalam.. xsure la..rina pun dah tak pakai sebab mahal n susa nk dpt

Anonymous,  26/10/11 8:31 PM  

salam...
sy bru smgu gna produk muka la peau nie..Alhamdulillah klt muka krg myk
jrwt pun krg dh.
sy sgt berpuas hti dgn produk ni.

masyi 9/3/12 8:05 PM  

rina.. sy br je beli produk tu arini, beli cleansing, serum n mask.. takut jgk nk try tp serius muka sy mmg teruk la.. blackhead bnyk kot..huhu..

aini 19/5/12 9:05 AM  

salam..sy pn pkai prduk ni dh dkt 2 taun..alhmdllh ada prubhan..
kalo x slp produk ni berasaskn tumbuhan..
mmg mhal tpi lmbt jgk nk abih stu btol tu..
kalo ssh nk g beli sndri oder msj je n dia akn post..

Anonymous,  22/5/12 10:24 PM  

salam..hehe...
just nak share...saya pun pakai produk nie..kulit saya nie demand.lau pkai yg murah2, mesti bermasalah je kulit,x sesuai la tue kan..tp since pakai produk nie sejak setahun yg lalu, dlm mse sebulan dah dpt tgk perubahan..now, saya bebas dari kulit bermasalah dan jerawat kat dahi dan dagu...ramai yang tegur perubahan saya..tp memang mahal...akak sy nak wedding this weekend..1 month b4 nie dia naik jerawat yg byk..kulit dia x pernah naik jerawat tp kali nie besau2 naiknya..habis kat rm200 jgk la beli, sbb nak kesan yg cepat..alhamdulillah, 2 hari jerawat dah mengecut..skrg makin kurang....berbaloi walaupun mahal...dan kalau sesiapa nak try, leh berurusan dgn kety (016-6066635)..dia sgt peramah, n dia tau mana yg sesuai atau x..dari pemerhatian saya, staff yg lain x tau kehendak kulit kita (sbb sy try dgn yg lain nak tau pandangan cmne,nyata berbeza)...pjgnya komen..hehe...just share.....

Anonymous,  22/5/12 10:40 PM  

dan 1 lg...4 ur information, SKII tue sebenarnya utk mereka yg berusia 40 tahun ke atas...(my consultant la yg ckp..sbb sy ada tnye, knp kwn yg pakai skII x nmpk perubahan)...ape pun check ur skin 1st..supaya x salah pakai produk lg..dulu sensitive and oily skin, but now back to normal skin..kata kety, kulit sy makin cantik!!! hehe...bye...

Anonymous,  21/7/12 8:49 PM  

I pun pakai produk ni. Tp baru 2 mggu. Nampak la kurg jerawat. And tp kena sabar skit. Kena ikut pantang betul2. And agak mahal. But, worth to try!

Anonymous,  18/1/13 5:07 PM  

salam!!!!! hai semua..sy bru beli produk ni malam kelmarin..huhu dae promotion kat kampus...so beli la....eam...baru pakai 2 hari ase macam selesa jer...jerawat pon cm da mgecut n kulit pon nmpk lg bersih...huhu...sy beli set untuk kulit yg oily n acne saje..huhu..abis rm300 lebih jgk la...sy arap ianya menjadi.......

Anonymous,  19/1/13 5:25 PM  

salam!!!!! hai semua..sy bru beli produk ni malam kelmarin..huhu dae promotion kat kampus...so beli la....eam...baru pakai 2 hari ase macam selesa jer...jerawat pon cm da mgecut n kulit pon nmpk lg bersih...huhu...sy beli set untuk kulit yg oily n acne saje..huhu..abis rm300 lebih jgk la...sy arap ianya menjadi.......



Salam, dekat kampus uitm sri iskandar eh? saye pun baru beli hri tu..tp yg mask. baru pakai smlm. die ckp utk buang parut yg blubang. then tadi tgk skin waktu bgn td smpai skrg, mcm okay je..parut mcm dah tak nampak sangat. sbb die ckp mask tu bkesan buang parut berlubang dlm sebulan. harap2 bkesan. amin..

Anonymous,  27/3/13 2:42 PM  

salam......hai semua.sy nk mencelah blh x?sy nk tny,ade sesape x yg berminat nk beli product la peau ni?sy br beli mggu lps dkt kampus,tp rs nye kulit sy xsesuai.jdk nye,sy nk jual pd half price.product yg sy ade:
1. rivatal cleansing gel
2. rose water
3. acne cream
4. H20 cream
5. oil clear paper
kalo berminat pm sy kat facebook under name 'Aliaa Safura bt Mohd Anuar.
sy minta maaf ye mrs rina kalo sy telah menumpang di blog saudari utk menjual.maaf sgt uhuhu

Anonymous,  13/4/13 5:54 PM  

Assalam kat anonymous n smua2 orang atas ni. :D

kt malaysia ada satu je cawangan dia [kalau tak silap]
n ni alamat dia.

No 17, Jalan Petaling, 50000, KL.
n no phone one of the consultant is
Wendy - 012-3149989.. :D

salam...sorry mencelah..saya punye consultant wendy jgk,no fon still sma ngn skrang (2013).sya bru guna product ni 20/3/2013.jumpe msa mreka dtg d universiti saya.mhal,tpi sgt berbaloi.kulit dh xkering n xkusam.alhamdulillah

Anonymous,  7/12/13 7:48 AM  

salam,sory tumpang lalu.. sy nak letgo La Peau cleansing Gel dan Serum La Peau sbb tak sesuai dengan saya.. pakai ckt je.. klau ada nak beli msg sy ye 0136218234

Anonymous,  18/10/14 11:41 PM  

sy pakai , naik jerawat . mngapaaa zzzz

izzah atira 13/11/14 10:14 PM  

awk still pakao lg x after naik jerawat tu? sy pn naik jerawat ni..besar2..xtahula nk teruskn ke x pakai pencuci ni

izzah atira 13/11/14 10:15 PM  

awk still pakao lg x after naik jerawat tu? sy pn naik jerawat ni..besar2..xtahula nk teruskn ke x pakai pencuci ni

Anonymous,  21/3/15 2:19 AM  

salam...saya nak jual cleansing gel dengan rebalancing mask, limited sebab tinggal satu lagi.kalau berminat contact saya. -no fon= 019-6425610-

Anonymous,  8/4/15 6:35 PM  

Assalam semua..ada lg ke yg cari produk ni?sy ada baru beli kemarin..nak jual at discount price ..
1) pH rebalancing lotion
2 ) active regulator ( ubat jerawat )
3 )soft cleansing gel
4) bio soothing mask..

Nak jual semula sbb need money =(
Anyone yg nak ni no fon sy 0133482896

SitiNurZulaikha 18/10/15 12:48 PM  

sesiapa nak beli purifying cleansing gel..sy jual discount and ada cod dkt area uitm shah alam..sila whatsapp 017 2944341. produk dlm jumlah yg terhad..siapa cepat dye dapat

farhanah taib 14/4/16 3:46 PM  

Salam saya pon nak jual product l peau ni sebab perlukan duit.serius tak guna lagi.baru beli.pastu mak marah.ni list product
-rejuvenate cleansing gel
-mask
-uv cc cream
ASAP
Contact:0165276397

Sesuai untuk kulit kering

farhanah taib 14/4/16 3:47 PM  

Salam saya pon nak jual product l peau ni sebab perlukan duit.serius tak guna lagi.baru beli.pastu mak marah.ni list product
-rejuvenate cleansing gel
-mask
-uv cc cream
ASAP
Contact:0165276397

Sesuai untuk kulit kering

farhanah taib 14/4/16 3:58 PM  

Salam saya pon nak jual product l peau ni sebab perlukan duit.serius tak guna lagi.baru beli.pastu mak marah.ni list product
-rejuvenate cleansing gel
-mask
-uv cc cream
ASAP
Contact:0165276397

farhanah taib 14/4/16 3:59 PM  

Salam saya pon nak jual product l peau ni sebab perlukan duit.serius tak guna lagi.baru beli.pastu mak marah.ni list product
-rejuvenate cleansing gel
-mask
-uv cc cream
ASAP
Contact:0165276397

farhanah taib 14/4/16 4:00 PM  

Salam saya pon nak jual product l peau ni sebab perlukan duit.serius tak guna lagi.baru beli.pastu mak marah.ni list product
-rejuvenate cleansing gel
-mask
-uv cc cream
ASAP
Contact:0165276397

farhanah taib 14/4/16 4:00 PM  

Salam saya pon nak jual product l peau ni sebab perlukan duit.serius tak guna lagi.baru beli.pastu mak marah.ni list product
-rejuvenate cleansing gel
-mask
-uv cc cream
ASAP
Contact:0165276397

farhanah taib 14/4/16 4:01 PM  

Salam saya pon nak jual product l peau ni sebab perlukan duit.serius tak guna lagi.baru beli.pastu mak marah.ni list product
-rejuvenate cleansing gel
-mask
-uv cc cream
ASAP
Contact:0165276397

farhanah taib 14/4/16 4:01 PM  

Salam saya pon nak jual product l peau ni sebab perlukan duit.serius tak guna lagi.baru beli.pastu mak marah.ni list product
-rejuvenate cleansing gel
-mask
-uv cc cream
ASAP
Contact:0165276397

qiesyaaa 14/10/16 2:37 PM  

Ada tak yg nak jual mask la peau half price? 😂

Unknown 29/4/17 7:58 PM  

salam...saya nk jual acne gel La Peau. baru beli khamis aritu (20/4/17). baru guna sikitttt je.
harga asal rm79. saya nk jual rm65. tp boleh nego.
boleh contact: 016-3297112.
TQ

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top