Wednesday, December 05, 2012

Sakit perut

Actually tengah tunggu turn di dispencery x reti eja :p
Ada klinik dekat opis ni memang senang..nak ubat boleh datang minta. Tak perlu jumpa doktor pun. Tapi bukan semua jenis ubatla..

Tapi being pregnant tak bolehla nak makan ubat sesuka hati jadi terpaksa la tunggu turn jumpa doktor.

Dari semalam perut memulas mulas. Senak macam ada bunyi grrr grrr hee. Kalau dapat tut or cery bery memang rasa lega. So far mcm x keluar angin, jadi tak selesa lagi. Cery bery da 2x sejak semalam. Muntah sekali. Adoi..lama tak muntah..seksa rasanya.

Tapi malas nak mc selalu. Rasa macam masih kuat untuk pegi kerja so pegi jugala. Now angin macam bekumpul, bunyi grr grr dalam perut makin kuat tapi no tut or cery bery so rasa tak tenteram. Jadi marilah kita ke dispencery pada waktu tengah hari.

Hoi lama btol tunggu turn. Dah nak habis tulis blog pun hahah..


Ni gambar perut latest :p





Sedang membesar dengan jayanya. Harap harap seiring dengan pembesaran baby la. Jangan lemak je lebih huhu.

Ok tu jela..lambat tol turn nak sampai hurm..

- Posted using BlogPress from my iPhone

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top