Sunday, December 09, 2012

Set tilam bayi kekabu dan sarung quilt murah

Salam semua!

Rina nak share kat mana nak dapatkan set tilam kekabu untuk baby beserta sarung quilt yang murah! Boleh beli melalui online =)

Ini rina punya



Dan ini kakak ipar punya



Comel tak?!!!!

Actually, ini adik ipar rina yang bernama Anis yang buatkan bersama sama mak mertua. Dia baruuu je try nasib untuk jual tilam ni dan hanya ada 2 contoh je la. Sebelum sebelum ni jahit untuk diri sendiri & baju kurung je :)

So, sebab masih baru nak berjinak dalam dunia perniagaan *cewah!*, diaorang letak harga murah dari pasaran untuk tujuan promo.

Dah ada nama sikit baru lah jual harga standard kann..

Okeh malas nak cerita lebih.

Harga promo : RM150 TIDAK termasuk harga post.

manetau ada orang nak COD :) yang di KL boleh ambil by hand dari rina je. Selalu mom-to-be takdela nak urgent kan.

So dengan harga ni anda dapat :

1) satu tilam kekabu
2) 2 bantal peluk kekabu
3) 2 bantal kepala kekabu
4) set sarung quilt jenis cotton (ada lapik span dalam sarung)

Detail :

1) sangat selesa dan sejuk.
2) sarung boleh buka dan basuh.
3) boleh order sarung lebih, senang nak tukar basuh.
4) boleh bincang design. Nak ropol ke, border ke.
5) PRE-ORDER sahaja. Takde ready stock.
6) warna & corak ofcourse boleh bincang.
7) kalau order banyak2 try la mintak diskaun hihi

 
kalau berminat boleh ke BUTIK UMMI
atau direct SMS ke Anis 013-4035590

- Posted using BlogPress from my iPhone

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top