Thursday, March 28, 2013

Menyusu sambil baring

Yeah satu achievement dalam hidup bila harini rina dah pandai menyusu sambil baring. Tapi takmau selalu buat. Nak buat bila nak bagi dareesa mudah tidur je. Lepas tu, terus tarik balik.

Lalala ni pon kena tulih ke hehehe..tah, macam penting je bagi rina :p kenangan dalam hidup kot.

Menyusu badan bukan senang untuk anak pertama. Anak kedua dah lain dah. So perlu simpan memori memori indah ni. Hihi..

Sekarang tengah cari mood nak buat stok susu plak. Dalam sebulan je ni nak start kerja balik :'(

TNB boleh ambil cuti tanpa gaji tak?? Sobsob..


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Rilla 29/3/13 9:11 AM  

Tahniah! hehehe, skill penting tu!

Hani Fadhlina Abdul Rahman 29/3/13 7:09 PM  

Memang best kalau dpt bf sambil baring, tapi kena berhati-hati kot2 ibu tertido sama ... Takut tertindih baby ... Takut .... Nauzubillah ...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top