Saturday, October 12, 2013

Dayod dah kawen yay!


Hari ini kami ke johor..dayah best friend rina masa zaman sekolah menengah..sehingga sekarang..bff katanyaa..

Masa rina kahwin dulu, dayod lah yang teman rina..dialah pengapit rina..dia.yang pakai kan inai, tudung..banyaklahhh jasa dia...rina kan takde adik beradik..so mengharapkan kawan kawan baik jela meneman..tq korang..korang la bff dunia akhirat..

So kalini dayod kawin rina agak terkilan sebab tak dapat pegi waktu nikah...:( sedih..dayah (rina panggil dayod haha) pun sedih..sorry dayod..aku tak dapat nak pegi...imi dah takde cuti..kalau tak dari jumaat aku ajak g...

So sabtu iaitu harini baru pegi..tu pon pukol 10 lebih baru bertolak..masak breakfast lagi..bekal dareesa lagi..packing lagi..sebab esok nak balik kelate pulok!

Nasib baik sempat sampai waktudayod sanding..


Dayod yang slimm


Suka baju & tema dayod tapi make up is too heavy but still dayod nampak sangat cantik :)


Bersungguh dayod makan..ade aku kesah kata dayod hahaha


Bertukar menjadi cinderella!


Dareesa tak beri kerjasama

 
Begambar dengan junidah..geng bas sekolah jugak hihi

Thats all for today..sekarang nak tdor..tumpang rumah abang ipar..esok baru gerak ke kelantan..12 jam uols...12 jam...dudududu

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top